cookie-og-privatlivspolitik
Elsa, Anna, Christoffer og Sven i "Frost 2".
Elsa, Anna, Christoffer og Sven i "Frost 2".
Foto: PR

Saxkjøbing Avis

"Frost 2" i Nysted Biograf Teater

Vinterferie med populær børnefilm.
01. februar 2020 kl. 06:12 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Familiefilmen "Frost 2" er efterfølgeren til Disneys populære "Frost" fra 2013, hvor søstrene Anna og Elsa reddede kongeriget Arendal fra en evig vinter.

Alt er nu fredfyldt i Arendal, indtil Elsa begynder at høre en mystisk stemme langvejs fra. Inden hun ved af det, er hendes kongerige igen i fare, og borgerne må flygte fra byen.

Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Svend må Elsa nu rejse mod stemmen på et nyt eventyr, der fører dem til en fortryllet skov.

Elsa har brug for sine magiske kræfter mere end nogensinde før, og under rejsen vil hun snart finde svar på, hvorfor hun blev født med magi.

Animationsfilmen er baseret på H.C. Andersens klassiske eventyr "Snedronningen", mens den fortryllede skov er baseret på naturområder i Norge og på Island.

"Frost 2" byder på endnu flere magiske sange, der igen er skrevet af sangskriverne bag "Lad det ske". 

Filmen vises onsdag 12. februar klokken 13.00 og 15.30. Billetter til 40 kroner kan kun købes i Dagli' Brugsen i Nysted fra 1. februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce