cookie-og-privatlivspolitik
Ting som mange erindrer.
Ting som mange erindrer.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Gå på opdagelse i erindringslandskabet

Nysted Folkeuniversitet har foredrag med Lotte Printz 3. november klokken 13.30 i Sognehuset.
31. oktober 2019 kl. 07:23 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

De fleste af os kommer i erindringsalderen og ærgrer os over, at vi ikke lyttede til de ældre, mens tid var. Eller over at tidligere generationer ikke var mere rundhåndede med deres erindringer. Det er ikke kun den nære familie, der vil lægge ører eller læsebriller til. Også forskere anerkender i dag, at erindringer bidrager med uvurderlig viden og kan være både forebyggende og lindrende.

Baseret på sin mangeårige og alsidige erfaring på erindringsområdet dykker Lotte Printz ned i, hvad erindringer er for en størrelse, hvad de gør for dem, der fortæller, samt hvordan de bliver taget imod og brugt og binder generationer sammen.

Foredraget finder sted i Sognehuset, Østergade 24C, Nysted søndag 3. november klokken 13.30. Alle er velkomne, og der er ingen tilmelding. Da foredraget er en del af en forskerturné, er prisen kun 40 kroner mod normalt 60 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce