cookie-og-privatlivspolitik
På billedet ses Sven Erik Nyman (th), som fik "Laugsbægeret" overrakt af formanden for sin arbejdsindsats udover det normale i klubben.
På billedet ses Sven Erik Nyman (th), som fik "Laugsbægeret" overrakt af formanden for sin arbejdsindsats udover det normale i klubben.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Generalforsamling i Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub

- Vi har haft en tilgang på fem nye medlemmer, sagde en tilfreds formand.
12. april 2019 kl. 08:30 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Torsdag 28. marts 2019 blev der afholdt generalforsamling i klubbens lokaler i Maltrupvænge 38. Formanden Flemming Møller bød velkommen til 30 af klubbens medlemmer og glædede sig over det pæne fremmøde. Formanden var meget tilfreds med medlemstilgangen.

- Vi har haft en tilgang på fem nye medlemmer, sagde en tilfreds formand.

I 2018 har der været 170 overnatninger med gæstesejlere. Dette er en fordobling i forhold til 2017.

- Det gode vejr, men også klubbens dejlige beliggenhed og faciliteter har helt sikkert været årsag til denne stigning, sagde formanden.

Også antallet af besøgende autocampere har været stigende i 2018.

Klubben fortsætter ungdomssamarbejdet med Bandholm Sejlklub. Træningen foregår også i den kommende sæson i Bandholm med første træningsdag i starten af maj. Tilmelding skal ske til Morten Svendsen fra Bandholm Sejlklub på telefon 23686989.

Formanden berettede om klubhusets 25-års jubilæum den 17.april 2018. Mange fra klubben var forbi og gratulere.

Formanden kunne også fortælle, at klubben var tilmeldt "Vild med vand - Havnens dag". Arrangementet var velbesøgt med mange spændende aktiviteter.

- Vi vil gentage succesen i år, hvor arrangementet finder sted lørdag 25. maj 2019. Vi er helt sikre på, at endnu flere finder vej ud til vores dejlige havn, sagde formanden.

Der var genvalg til Tonny Borre Larsen og Ole Hviid Poulsen. Allan Svendsen ønskede ikke genvalg. Han blev afløst af Henrik Jørgensen. Svend Erik Nyman blev valgt som suppleant til bestyrelsen. Følgende var ikke på valg: Flemming Møller, Gerner Sigvard, Louis Buchholtz og Dick Liisborg og suppleant Flemming Werner Jensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce