cookie-og-privatlivspolitik
Det bliver tæt på, intimt og nærværende, når Christian Juncker og band indtager den lille scene i Nysted Biograf-Teater.
Det bliver tæt på, intimt og nærværende, når Christian Juncker og band indtager den lille scene i Nysted Biograf-Teater.
Foto: PR

Saxkjøbing Avis

Genkendelig - men aldrig kedelig

Christian Juncker lægger vejen forbi Nysted Biograf-Teater.
03. marts 2020 kl. 06:20 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYSTED Efter den velbesøgte og succesrige koncert forleden med Kaya Brüel, der fortolkede sange fra Jomfru Ane Band, håber Byhusforeningen også på fuldt hus og lige så god musikalsk underholdning, når Christian Juncker med sit band indtager Nysted Biograf Teater fredag 13. marts.

Mange kan sikkert huske Junckers gennembrudssingle "Mogens og Karen" - en sang om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven.

Juncker er i de sidste par år igen blevet folkeeje med de populære sange "Havana" og "Wallenberg", som han skrev og indspillede til tv-serierne "Mod fjerne kyster" og "Kurs Mod Nord" om Beha-familien.

Juncker udgav i slutningen af april 2018 sit hidtil mest personlige og verdensanskuelige album med titlen "Globus NV", som anmelderne tog rigtigt godt imod og blandt andet kaldte: "Hans mest helstøbte album" (GAFFA - 5 stjerner)

Juncker er genkendelig - men aldrig kedelig.

I Nysted bliver Juncker bakket op af sit band.

Så med fem mand på den lille scene i Nysted Biograf-Teater bliver det tæt på, intimt og nærværende.

Billetter til koncert klokken 20.30 (150 kroner) og buffet klokken 19.00 (145 kroner) kan købes på billetsalg.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce