cookie-og-privatlivspolitik
Fælleskøkkenet har sat gang i en udvidelse og omrokering. Her oprettes den nye udkørsel mod Kroggårdsvej.
Fælleskøkkenet har sat gang i en udvidelse og omrokering. Her oprettes den nye udkørsel mod Kroggårdsvej.
Foto: Fælleskøkkenet

Saxkjøbing Avis

Grønsagsrum, solceller og et helt nyt indgangsparti

En større udvidelse på flere hundrede kvadratmeter er nu sat i gang i Fælleskøkkenet.
07. april 2021 kl. 07:37 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING 600 kvadratmeter bliver der i år lagt til Fælleskøkkenet på Granitvej. Her er der - siden byggeladsen så småt begyndte at blive etableret i sidste uge - taget hul på en udvidelse, som både rummer kontor, nyt indgangsparti, mødelokale og plads til grønsagsrum.

- Planen er at udvide med de 600 kvadratmeter, så bestyrelsen forhåbentlig kan klippe snoren engang til december, om alt går vel, forklarer køkkenchef Kirsten Skovsby om det byggeprojekt, som blev startet i sidste uge.

Baggrunden er, at bestyrelsen for Fælleskøkkenet sidste år besluttede sig for at udvide med grøntsagsrum med videre, og at beslutningen skulle give endnu bedre muligheder hos Fælleskøkkenet for at anvende flere lokale råvarer. Dertil kommer, at Fælleskøkkenet også vil kunne tilberede maden mere bæredygtigt, da der eksempelvis vil blive opsat solceller, som kan producere en del af den mængde strøm, som Fælleskøkkenet dagligt anvender.

Der er indgået aftale med entreprenørfirmaet Troels Jørgensen fra Kettinge om at forestå udvidelsen på de nævnte i alt cirka 600 kvadratmeter. Fælleskøkkenets parkeringspladser flyttes til øst for køkkenet, og hovedindgangen til Fælleskøkkenet nedlægges, indtil byggeriet er færdigt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE