cookie-og-privatlivspolitik
Til venstre er det souschef og personaleansvarlig ved Fælleskøkkenet, Ninna Bondehøj, som her overrækker guldmedaljen til Christina Petersen.
Til venstre er det souschef og personaleansvarlig ved Fælleskøkkenet, Ninna Bondehøj, som her overrækker guldmedaljen til Christina Petersen.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Guld til madhåndværkeren

En guldmedalje skulle have været overrakt på Axelborg i København, men corona-udfordringer gjorde, at det i stedet blev til en sammenkomst hos Fælleskøkkenet.
01. oktober 2020 kl. 06:08 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Forleden var der stor og festlig sammenkomst i kantinen hos Fælleskøkkenet på Granitvej. Årsagen til det skal findes i en forårsdag i 2018, hvor Christina Petersen bankede på døren hos Fælleskøkkenet med en idé om at starte i et ufaglært arbejde. Den idé blev der taget godt imod. Og med meritoverførsel, tre gange ni ugers skoleophold samt en masse arbejdstimer hos Fælleskøkkenet blev Christina Petersen i går overrakt en guldmedalje.

Den sørgede souschef Ninna Bondehøj for at overrække som bevis på, at Christina Petersen ikke blot havde bestået sit skole- og praktikophold i relation til erhvervsuddannelsen til ernæringsassistent. Den afsluttende prøve blev således bestået med karakteren 12 - både i den skriftlige og den praktiske del - og i sidste ende opnåede Christina Petersens svendeprøve den flotte udmærkelse: guldmedalje.

- Du er en dygtig madhåndværker, og jeg er sikker på, at du vil kunne bidrage med udvikling og nytænkning inden for dit fag, lød de rosende ord fra Ninna Bondehøj til eleven.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce