cookie-og-privatlivspolitik
Fodboldstævne i Guldborg.
Fodboldstævne i Guldborg.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Guldborg IF fejrer 50-års jubilæum

Mandag 3. juni 2019 fejrer Guldborg IF 50-års jubilæum. Dette markeres på dagen med reception og åbent hus, fortæller Maibritt Mathiasen og fortsætter:
29. maj 2019 kl. 13:11 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- Vi er super glade for at kunne fejre dagen med nogle af de aktiviteter, vi har på GULDborgen.

- Vi har været igennem nogle svære år, hvor skolelukningen har sat sine spor på foreningsdriften i Guldborg IF. Hver dag har været en kamp for overlevelse - heldigvis kommer mange fra nær og fjern og benytter vores gode faciliteter og få glæde af diverse holdtilbud.

Men det er lige som med bevarelse af lokale forretninger, at man skal handle lokalt. Hvis man vil have et aktivt lokalområde, er det bevist, at et rigt foreningsliv kan betyde, at landsbyerne blomstrer. Derfor håber vi også, at flere og flere bakker aktiviteterne op i Guldborg IF, det er med til, at de mange frivillige forsat holder fuld damp på arrangementer og aktiviteter.

Vi håber mange vil benytte sig af at komme forbi og se vores anlæg, slutter Maibritt Mathiasen.

Se annoncen med programmet for dagen andetsteds i avisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce