cookie-og-privatlivspolitik
I hardball "markerer" man sin modstander med et softgunvåben, som skyder små plastikkugler.
I hardball "markerer" man sin modstander med et softgunvåben, som skyder små plastikkugler.
Foto: Frejlev-Vantore Skytteforening

Saxkjøbing Avis

Håber på flere til hardball

Frejlev-Vantore Skytteforening har fået bevilget midler fra Bevæg dig for livets aktivitetspulje. Med støtten kan foreningen tilbyde prøvetræninger på hardballbanen i Kettinge til unge fra 16 år og op samt voksne.
20. marts 2021 kl. 06:03 Af Katrine Sabroe Christensen

FREJLEV-VANTORE Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget besluttede forleden at bevilge tilskud til Frejlev-Vantore Skytteforening til deres nye aktivitet med titlen "Vær ung og voksen på Hardballbanen i Kettinge".

Med støtten får foreningen mulighed for at tilbyde deres medlemmer låneudstyr og kan dermed præsentere hardball til potentielle nye medlemmer med fire introducerende prøvetræninger.

Foreningen har en forventning om, at projektet vil kunne tilføje mindst 25 nye medlemmer. Kim Boesen, bestyrelsesmedlem i Frejlev-Vantore Skytteforening udtaler:

- I Frejlev-Vantore Skytteforening har vi hænderne helt i vejret, da vi med denne støtte fra Bevæg Dig For Livet, får en mulighed for også at kunne tilbyde motion for unge og voksne (16+), på en helt ny og sjov måde.

Hardball er en sund og sjov måde at dyrke idræt på, som blandt andet taler til unge, der spiller computerspil/skydespil. Det er en form for idræt som giver motion, præcision, holdånd og nye kammeratskaber.

Annonce

Projektet kan være med til at tilbyde motion til unge, som ikke nødvendigvis finder de klassiske former for idræt spændende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE