cookie-og-privatlivspolitik
Fra en tidligere Hajkutter Festival.

2

Billeder

Fra en tidligere Hajkutter Festival.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Hajkutter Regatta og Festival 2021

Der er lavet et meget flot program alle dage under festivalen.
27. juli 2021 kl. 09:12 Af Saxkjøbing Avis

NYSTED - Efter vi som så mange andre var nødsaget til at aflyse vores Hajkutter Regatta og Festival i Nysted i 2020, er vi super glade for, at vi kan sætte fuld power på vores arrangement i år, fortæller Helle Levisen fra Nysted Hajkutter Festival & Regatta og fortsætter:

- Vi har måttet være modige og sige, vi gør det på et tidspunkt, hvor tingene stadig var en del usikre.

Men det er lykkedes os at få sat et alsidigt program sammen, hvor både voksne, børn, landkrabber, søulke og barnlige sjæle kan deltage.

Det er gratis at komme ind på Festivalpladsen. Underholdningen er gratis. Priserne er rimelige ved vores Mobilbar og i Skipperknejpen. Vi har vores kendte Nysted Slagter med sine gode tilbud på aftensmad, Fiskebod med fiskespecialiteter og the Pancake-man med sin søde lille lyserøde campingvogn med sine specialiteter. De er der alle Festivaldagene, så kom og vær med, vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og gøre alt for, at vores gæster får en god oplevelse.

Da vi er kommet sent fra start, vil der foruden det program, vi har fået trykt, være flere "pop up"-overraskelser både lørdag og søndag, som desværre ikke nåede at få med i programmet.

Annonce

Men kig på Facebook og vores hjemmeside. Vi håber på godt vejr og mange gæster ... det skal nok blive hyggeligt, slutter Helle Levisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE