cookie-og-privatlivspolitik
Det er gået ganske fornuftigt - endda med handelsstandsformandens ord "helt fantastisk" - med at få genstartet handelslivet i Sakskøbing ovenpå en coronaudfordret periode.
Det er gået ganske fornuftigt - endda med handelsstandsformandens ord "helt fantastisk" - med at få genstartet handelslivet i Sakskøbing ovenpå en coronaudfordret periode.
Foto: Kim Møller Pedersen

Saxkjøbing Avis

Handelsstandsformanden: Det går bare fantastisk

Lutter positive toner at spore i forhold til at få genstartet butiks- og handelslivet i Sakskøbing ovenpå en coronaudfordret periode.
14. juli 2020 kl. 08:08 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Masser af loyale kunder, effektive fælles åbningstider og et alt i alt blomstrende genstartet handelsliv.

Sådan lød i store træk statusmeldingen forleden fra formanden for Sakskøbing Handelsstandsforening. Og Jan H. Petersen måtte såmænd også indrømme, at han måske endda var en kende overrasket over, hvor hurtigt det lokale handelsliv er kommet på benene og i gode omdrejninger ovenpå en presset coronaperiode.

- Jo, jeg er nok helt ærligt lidt overrasket over, hvor godt det er gået i den seneste måned. Vi har et superflot indeks i forhold til sidste års juni, og alt i alt er det bare gået super godt med at få gang i tingene igen, lød det fra handelsstandsformanden.

Der er - heldigvis - masser af fornyet liv i handelsbyen Sakskøbing. Senest har Sakskøbing Handelsstandsforening også sørget for at få rundsendt en opfordring til alle medlemmer om at deltage og støtte op om projektet med at igangsætte en "JegholderferiepåLollandFalster"-kampagne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce