cookie-og-privatlivspolitik
Saxkjøbing Havnetræf.har desværre - som det ser ud nu med de nuværende corona-restriktioner - lange udsigter til igen at være en realitet.

3

Billeder

Saxkjøbing Havnetræf.har desværre - som det ser ud nu med de nuværende corona-restriktioner - lange udsigter til igen at være en realitet.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Havnetræf døjer med restriktioner

Tilladelsen til at arrangere Saxkjøbing Havnetræf på den kommunale plads på havnen er på plads med virkning fra 27. april. Men forsamlingsforbud og andre corona-restriktioner ser ud til at holde veterankøretøjerne fra at kunne mødes på havnen en rum tid endnu.
22. april 2021 kl. 05:13 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING Hele sidste år blev det ikke til noget med havnetræf i Sakskøbing for veterankøretøjer.

Og i år ser det ligeledes ud til at have ganske lange udsigter til det næste af de ellers meget populære tirsdagstræf. I hvert fald hvis man spørger Henrik Thostrup, der er formand for arrangøren Lolland-Falsters Veteran Klub.

- Vi er enige i bestyrelsen om, at vi venter, indtil der ikke længere er et forsamlingsforbud, som forhindrer os i at være de 200-300 deltagere, som der indimellem kan være til havnetræf. Vi vil heller ikke ud og lege kontrollanter og tjekke folk. Derfor skal vi nok hen sidst på sommeren, før der måske er en chance for et træf. Men vi får se. Vi er klar, så snart vi får muligheden, fortæller Henrik Thostrup.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE