cookie-og-privatlivspolitik
Ifølge sportscentrets leder Janne Hansen er det alle aldersgrupper, der synes, det er smart, at man bare kan køre om til cafeteriaets bagdør og udleveringsluge og hente sin mad - helt uden at komme i kontakt med personalet eller andre. Forleden blev der i øvrigt lagt en video op på sportscentrets facebookside, hvor man kan se proceduren omkring en afhentning.

2

Billeder

Ifølge sportscentrets leder Janne Hansen er det alle aldersgrupper, der synes, det er smart, at man bare kan køre om til cafeteriaets bagdør og udleveringsluge og hente sin mad - helt uden at komme i kontakt med personalet eller andre. Forleden blev der i øvrigt lagt en video op på sportscentrets facebookside, hvor man kan se proceduren omkring en afhentning.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Helt hen til madlugen

Sakskøbing Sportscenter går nye kreative veje i corona-kampen.




24. oktober 2020 kl. 05:35 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Drive in-restaurant eller walk in-cafeteria. Begge betegnelser går an i beskrivelsen af det nyeste tiltag i Sakskøbing Sportscenters kamp for hele tiden at holde gang i en god omsætning i hallens cafeteria under coronaperioden.

- Der var én, som for sjov skrev, at nu havde Sakskøbing da fået sin egen MacSax, og vi har i det hele taget fået rigtig mange sjove og positive tilkendegivelser, siden vi fortalte om det nye tiltag på sportscentrets facebookside onsdag aften, fortæller leder af Sakskøbing Sportscenter, Janne Hansen.


Ny dør med luge i

Kort fortalt går det nye tiltag ud på, at der på bagsiden af Hal As cafeteria er lavet en ny dør med udleveringsluge, kreeret kørselsskilte, nedlagt buske, flyttet container og skabt en vej over et fliseareal og langs omklædningsrum og kontor til en bagdør, hvor man kan ringe med en klokke, og så kommer ekspedienten og maden.

- Vi er nødt til at følge med tiden, og vi kan se, at med de nye restriktioner om at bruge mundbind, når man lige skal ind og hente sin mad, så er der folk, som står af. Så nu har vi sørget for, at vi ikke er i kontakt med kunderne, når de henter deres mad, og de kan svinge rundt på cafeteriaets terrrasse og køre ad en anden vej ud igen, fortæller Janne Hansen.


450 gange stegt flæsk

Som tidligere omtalt i Folketidende har sportscentrets cafeteria fået flerdoblet omsætningen af take away-mad under coronaperioden. Således kan Janne Hansen berette om en nuværende rekord under coronaen på hele 450 gange stegt flæsk leveret ud til kunderne på blot én enkelt aften.

Med det nyeste tiltag holdes der fortsat god gang i omsætningen, og nu er det såmænd både folk i bil eller til fods, som kan tage vejen langs Hal As forreste omklædningsrum og om til den nye udleveringsluge.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce