cookie-og-privatlivspolitik
Bønnelyches Pakhus.

2

Billeder

Bønnelyches Pakhus.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Højvande må vente

Kunstnersammenslutningen Det blå Tårn aflyser årets særudstilling "Højvande" i Bønnelyches Pakhus i Nysted på grund af faren for spredning af smitte med corona-virus.
26. april 2020 kl. 05:55 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

NYSTED Bestyrelsen for foreningen bag Kunstnersammenslutningen Det blå Tårn har over påsken besluttet at aflyse sammenslutningens anden store gruppeudstilling, med overskriften "Højvande". Udstillingen skulle have fundet sted fra 4. til 26. juli 2020 i Bønnelyches charmerende pakhus i Nysted.

Nysted Bevaringsforening, der står bag Bønnelyches Pakhus, har vist stor forståelse for aflysningen, og der er allerede nu truffet aftale om en ny udstillingsperiode i juli 2021.

De kommende udstillinger og øvrige arrangementer vil blive lagt ud på hjemmesiden, så snart steder og datoer kendes. www.det-blaa-taarn.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce