cookie-og-privatlivspolitik

Saxkjøbing Avis

Jul for enlige aflyst

Arrangør: - Vi er usikre på, hvordan restriktionerne er 24. december, og af hensyn til planlægningen er vi nødt til at træffe beslutningen nu.
17. november 2020 kl. 06:27 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

SAKSKØBING Det har været en af de sværeste beslutninger, som Sct. Georgs Gildet i Sakskøbing og Lions i Sakskøbing har taget i mange år. Men "Jul for enlige", der i mange år har været en fast tradition, er i år aflyst.

- Vi plejer at have cirka 20 til arrangementet, og med den plads, der er til rådighed i Lionshuset, har vi ikke noget valg, forklarer Lars E. Hansen fra Lions i Sakskøbing om aflysningen.

- Vi er usikre på, hvordan restriktionerne er 24. december, og af hensyn til planlægningen er vi nødt til at træffe beslutningen nu. Vi skulle til at modtage tilmeldinger allerede fra sidst på måneden, men det bliver der altså ikke noget af i år. Foreningerne kan ikke engang holde møde uden at bryde reglerne, og vi tror ikke på lempelse af reglerne før jul, tilføjer Lars E. Hansen, der forsikrer om, at Lions Sakskøbing vender stærkt tilbage til julen 2021.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE