cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing Tambourkorps på Rådhustorvet.
Sakskøbing Tambourkorps på Rådhustorvet.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Juleafslutning i Tambourkorpset

Juleafslutning hos Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band
20. december 2018 kl. 07:43 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Den 13. december samledes flere end 180 personer til korpsets årlige juleafslutning for medlemmer og familie i Saxenhøjs festsal.

- Cirka 90 elever skulle have overrakt deres nye årsstjerne, inklusiv de 11 junior-elever. Ud af de elever skulle 10 elever have deres første årsstjerne på uniformen. Og det var længe ventet, fortæller Michael B. Madsen.

Aftenen bød på julemusik af korpset, samt uddeling af årsstjerner og vandrepokaler. Der blev sluttet af med julehygge med gløgg, kakao og æbleskiver.

Korpset har haft et fantastisk år, med mange gode spille arrangementer rundt omkring i landsdelen, samt en travl december med mange spillearrangementer - over 45 gange har korpset stillet op til koncert, marcheret gaderne tynde og spillet for folk.

Korpsets Junior-orkester har oplevet en fantastisk tilgang af nye elever. Elever fra 0. til 2. klasse. Det er mange år siden, at putterne har talt så mange elever, og det giver jo en positiv tilgang til korpset, når alderen er til det. (3. klasse).

- Korpset er altid på udkig efter nye elever - og det kræver ingen kendskab til musik for at være med - bare lysten til at lære at spille er der klarer korpsets dygtige instruktører resten - så kom forbi Tambourhuset i Sakskøbing til en uforpligtende snak - måske er det noget for dig.... Uniform. Instrument, noder låner man af korpset.

Følgende elever kunne fejres og hædres i anledningen af 10 , 15, 20, 25, 30 & 50 år i korpset. 10 års jubilarer: Sabine P. Franck, Fløjte. 15 års jubilarer: Gabrielle Køhler, Baryton. Alexandra Aa. Kjær, Altsaxofon. 20 års jubilar: Tobias Juliussen, Trompet. Søren Engbirk, Flugelhorn. 25 års Jubilar: Ulrik Kruse Pedersen, Euphonium. Bennedikte Breitenstein, Lyre. 40 års Jubilar: Michael B. Madsen, Musisk leder og Trombone.

Følgende elever blev tildelt en af korpsets fire vandrepokaler, for flot indsats og påskønnelse: Møde og Kammeratskabs Pokal: Nina Steen, Eb-Cornet. Musisk sprinter pokal: Benjilyn Jensen, Althorn. Humør Pokal: Lukas Madsen, Tuba. Skulder Klap Pokal: Rete Diemer, formand.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce