cookie-og-privatlivspolitik
Billedet fra julekoncerten i 2018 i Sakskøbing kirke.
Billedet fra julekoncerten i 2018 i Sakskøbing kirke.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Julekoncert med alle Sakskøbings kor

Søndag byder Sakskøbing Kirke igen indenfor til årets store julekoncert efter at have sprunget et coronaår over.
02. december 2021 kl. 06:53 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING Som traditionen foreskriver, synger de deltagende kor et program med to-tre numre pr. kor. Skønne advents- og julesange sunget af unge og gamle og alle dem midt imellem. Og naturligvis skal hvælvingerne også genlyde af fællessang med publikum i kendte salmer som "Vær velkommen", "Herrens år" og "Lad det klinge sødt i sky", fortæller organist Flemming Chr. Hansen og fortsætter:

- De seks medvirkende kor er det grønlandske kor Aqisseq, Sakskøbing Kammerkor, Sakskøbing Kirkes Pigekor, Sakskøbing Mandskor og de to vokalensembler cantAnima og Voci fluenti.

Det eneste kor, der ikke er med ved koncerten søndag klokken 16 er Sakskøbing Kirkes Børnekor, men de kan til gengæld høres til koncert med Silja Okking og Ensemble Storstrøm 1. december klokken 19 og til De ni læsninger 19. december klokken 16 sammen med resten af sognets unge sangere.

Til sidst i koncerten samles alle de cirka 70 sangere i "Glade jul".

Der tages for en gangs skyld entré ved denne koncert - 30 kroner pr. person. Det indkomne beløb går ubeskåret til uddeling af julehjælp fra sognets legat. Dørene åbnes klokken 15.30, og af hensyn til coronarestriktionerne er der i alt 200 pladser inklusive korenes medlemmer, slutter Flemming Chr. Hansen.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE