cookie-og-privatlivspolitik
Fra julemarkedet i Nysted.

8

Billeder

Fra julemarkedet i Nysted.
Foto: Flemming K. Karlsen

Saxkjøbing Avis

Julemarked på torvet i Nysted

Duften af brændte mandler hang i luften.
08. december 2021 kl. 06:32 Af Andreas Johansen

NYSTED Lions Nysted og Nysted Slagteren inviterede lørdag 27. november på chancen for at gøre en god handel på en masse julerelaterede ting og sager på Gammel Torv i Nysted. Og selvom vejret var lige til den fugtige side med småregn hist og her, så dukkede folk stadig op for at spise juleslik og kigge på, hvad de fremmødte kræmmere kunne tilbyde.

I Lions' bod stod Per Suhr og lokkede folk til at købe lodder i den gode sags tjeneste. Lions Club støtter som bekendt alverdens godgørende formål, og overskuddet fra lotteriet lørdag kommer da også til at gå ubeskåret i samme retning, understregede Per Suhr.

- Vejret er sådan set ikke så slemt. De har jo lovet opklaring, og det er ikke så koldt igen. Så vi håber, mange vælger at lægge vejen forbi.


Et par tusinde

Han var ved at pakke dagens førstepræmier ud, da avisen lagde vejen forbi. Et par solstole, måske ikke lige til denne årstid, men som et kig mod lysere og lunere tider, var på højkant.

- Og så er der nogle kurve, som du kan se her. Der er nogle til børn med legetøj og nogle til de voksne med rødvin og lidt lækkerier. Noget er doneret fra folk i lokalområdet, andet har vi selv skaffet, forklarede Per Suhr.

Annonce

Han turde lørdag formiddag ikke spå om, hvor mange penge, der ender med at kunne gå til et eller flere gode formål. Men han kom alligevel med et slag på tasken.

- Vi har haft fint gang i det indtil videre, vil jeg sige, men det er noget forskelligt. Normalt trækker vi et par tusinde kroner, og de gør absolut også en forskel, understregede Per Suhr.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE