cookie-og-privatlivspolitik
Julemanden i fuld gang med at sprede glæde på Rådhustorvet.

15

Billeder

Julemanden i fuld gang med at sprede glæde på Rådhustorvet.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Julerier uden at hjule om træet

Sakskøbing Handelsstandsforening sørgede traditionen tro for optog og julehygge for de små størrelser, der på grund af coronaen dog ikke måtte hjule rundt om træet.
19. december 2021 kl. 06:00 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING Det kan være, der lige var en enkelt forventningsfuld purk, som havde lidt svært ved at forstå det dér med, at man ikke bare måtte danse rundt om det store juletræ på Rådhustorvet i Sakskøbing. For sådan plejer det jo at være.

På den anden side gik det absolut efter planen med masser af julehygge indover, da Sakskøbing Handelsstandsforening forleden traditionen tro havde sørget for at invitere lokalområdets små størrelser fra diverse dagplejer og institutioner.

- Der var cirka 250 børn, otte seniorer fra Kildebo, og det hele gik forbavsende godt. Det var helt vildt at se, hvordan børnene bare stod i de grupper, hvor de hører til, og så sang de ellers julesang, som de plejer. I år blev det så til tramp på stedet og ikke dans om juletræet. Det tog børnene helt fint, fortæller handelsstandsformand Jan H. Petersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE