cookie-og-privatlivspolitik
Fra sidste år Saxine Festival.
Fra sidste år Saxine Festival.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Kæmpe Saxine Festival fredag

Den traditionsrige Saxine Festival løber af stablen fredag.
30. juli 2019 kl. 11:23 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Der bliver, som sidste år, levende musik, masser af stegt flæsk, rigtig gode tilbud fra byens forretninger - helt frem til klokken 20.00 og som vejrudsigten er i skrivende stund 26 grader og fuld sol på himlen.

Klokken 10.00 bliver Søndergade lukket for kørende trafik, og klokken 10.00 til 17.00 er det store kræmmermarked på og ved Rådhustorvet i gang.

Fra klokken 14.00 er der Sakskøbings længste kaffebord i samarbejde med Lions Sakskøbing, ved Nordea. Lions Tombola ligeledes ved Nordea samt Tambourkorpsets tombola ved Susanne i Søndergade, begge starter klokken 14.00. Klokken 17.00 spiller Sakskøbing Tambourkorps i byens gader.

Klokken 18.00 begynder så spisningen af stegt flæsk og persillesovs, som Landsbyen i Våbensted står for, og der vil være madudlevering to steder i Søndergade, også i år kan man vælge mellem saltet og røget flæsk. 2alive underholder fra klokken 17.00-20.00 ved Tøjeksperten. I år sælges der som sidste år kun 400 billetter, så vil man have billet, skal man henvende sig i Kop og Kande i Søndergade, de koster kun 70 kroner.

Desuden vil Landsbyen serverer pandekager om aftenen.

Lolland-Falsters Veteran-klub udstiller 20 køretøjer i Tuborgs Gård fra klokken 18.00.

Byens forretninger holder åbent til klokken 20,00 og har fundet en masse spændende tilbud frem, som man kan finde her i avisen.

Så mon ikke Sakskøbing bliver fyldt op med glade mennesker, der er i hvert fald nok og komme efter nu på fredag den 2. august.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce