cookie-og-privatlivspolitik
Filmen Downtown Abbey vises I Nysted Biograf Teater.
Filmen Downtown Abbey vises I Nysted Biograf Teater.
Foto: Pressefoto

Saxkjøbing Avis

Kæmpe program i Nysted Biograf Teater

Tre forskellige film vises i uge 42.
15. oktober 2019 kl. 08:37 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Nysted Biograf Teater har et kæmpe program i uge 42. Filmen Downton Abbey vises 15., 16. og 17. oktober klokken 19.30. Børnefilmen "Toy Story 4" vises onsdag 16. oktober klokken 10.00, hvor der stadig er billetter som kan købes i Dagli' Brugsen i Nysted, mens forestillingen samme dag klokken 14.00 er udsolgt. Ugen sluttes af søndag 20. oktober med opera-bio hvor Mozarts Figaros Bryllup vises klokken 14.00.


Downton Abbey

Filmen 'Downton Abbey' er fortsættelsen til den populære tv-serie, som løb over seks sæsoner fra 2010-15.

Året er 1927, og Crawley-familien står foran at skulle få besøg af Kong George V og Dronning Mary. Finanserne er ikke, hvad de har været, så der er færre tjenere på Downton-slottet, men facaderne og koventionerne skal jo opretholdes - især under et royalt besøg. 

Blandt tjenerne, kokkepigerne og butlerne er stemningen dog høj. De ser frem til at skulle opvarte selveste kongen, men deres begejstring standser, da de indser, at hoffet selv sender en stab og dermed gør Downtons tjenestefolk overflådige. Nu er det op til Anna, Bates, Carson og resten af de loyale fodfolk at planlægge et kup, der skal give dem styringen af Downton tilbage. 

Samtidig giver de kongelige gæster anledning til nye relationer oppe hos herskabet. En romance spirer og nye venskaber opstår. Men et gammelt fjendskab blusser også op, da gamle Lady Violet har et horn i siden på dronningens hofdame.

Det historiske drama "Downton Abbey" byder på et gensyn med alle de elskede karakterer fra serien i form af blandt andet Maggie Smith, Michelle Dockery og Hugh Bonneville, men også på nye navne såsom Imelda Staunton.


Toy Story 4

Animationsfilmen "Toy Story 4" er den seneste film i serien om Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj, der startede med Pixars Toy Story i 1995.

Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting.

Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden.

Woody forpligter sig til at passe på Forky i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen.

Men da de to bliver væk fra resten af familien, venter der store udfordringer, hvor de både står overfor nye venner og fjender og ikke mindst Woodys gamle flamme, Bo Peep.

"Toy Story 4" er den fjerde fortælling i den populære Pixar-serie og udkommer ni år efter "Toy Story 3". Historien er skrevet af forfatterne bag de første film, og har den spillefilms-debuterende instrukør Josh Cooly bag kameraet.


Figaros Bryllup

Figaros Bryllup er en komedie om kærlighedsforviklinger, stærke kvinder og forvirrede mænd. Operaen er skrevet af Mozart i 1786, baseret på et skuespil af den franske forfatter Beaumarchais, som skrev en trilogi, der følger karakteren Figaro. 

Figaro er et billede på en almindelig fyr, der er lidt klogere end de aristokratiske magthavere. Denne tematik var kontroversiel i 1780erne, hvor begyndelsen af den franske revolution var i kog, og man begyndte at sætte spørgsmålstegn ved klasseskellet i samfundet. Derfor var Beaumarchais' stykker om den kløgtige tjener ikke populær hos den franske konge Louis XVI.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce