cookie-og-privatlivspolitik
Her er Jette Lunde (til venstre), tidligere spinning-instruktør og nu vagt, sprunget i sadlen sammen med kostvejleder Camilla.
Her er Jette Lunde (til venstre), tidligere spinning-instruktør og nu vagt, sprunget i sadlen sammen med kostvejleder Camilla.
Foto: Kim Møller Pedersen

Saxkjøbing Avis

Kettinge Motionscenter vist frem

Et imponerende medlemstal på 520 får ikke instruktørerne i Kettinge til at indstille "medlemsjagten"
22. januar 2020 kl. 09:25 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Naturligvis handlede det også om at forsøge at finde frem til flere medlemmer i Kettinge Motionscenter. Men deltagelsen i den landsdækkende Fitness Tryday var nu også lige så meget for at vise de mange motionsfaciliteter frem inde i Nysted Sportscenter.

Så mens der blev spillet masser af håndbold inde på halgulvet, kunne man også tage turen helt hen til Kettinge Motionscenter, hvor der var masser af forskellige tilbud og træninger at høre om og ikke mindst prøve af.

- Her har vi eksempelvis en kajakmaskine, lød det blandt andet fra Jette Lunde, som er tidligere spinning-instruktør i motionscenteret og nu hjælper til som vagt.

Der er nemlig godt styr på det hele i Kettinge Motionscenter. Selv i børnenes "venterum" fuld af legemuligheder, mens far eller mor træner, er der således installeret kameraovervågning. Så kan mor eller far motionere og følge med på telefonen, hvad der sker inde i børnerummet.

Spinning, step, dans, ryghold, yoga, cirkeltræning med kettle bells og flere andre træningsformer og hold er alt sammen muligheder i Kettinge Motionscenter.

Det hele blev vist frem søndag på den landsdækkende Fitness Tryday.

For selv om man er helt oppe på imponerende 520 medlemmer hos Kettinge Motionscenter, så er der stadig en del, der ikke ved, hvor mange ting og sager der foregår på de mange kvadratmetre ved siden af håndboldhallen.

Derfor blev der forleden vist frem fra alle hylder, og snart er der også et slankehold, som kan tilbydes. Det starter op med et otte ugers forløb i slutningen af januar eller starten af februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce