cookie-og-privatlivspolitik
Sådan blev Morten Olsen præsenteret forrige mandag på Min Købmand Kettinges facebookside. Mandag i denne uge starter han officielt som den nye købmand i Kettinge.
Sådan blev Morten Olsen præsenteret forrige mandag på Min Købmand Kettinges facebookside. Mandag i denne uge starter han officielt som den nye købmand i Kettinge.
Foto: Min Købmand

Saxkjøbing Avis

Kettinge får ny købmand

Der er blevet ledt efter en afløser for Claus Pedersen i Kettinge.
20. april 2021 kl. 07:10 Af Kim Møller Pedersen

KETTINGE Der har været søgt og ledt efter nye købmandskræfter i Kettinge.

Nu er det lykkedes at finde en frisk mand på posten.

For godt to måneder siden kunne man i Folketidende læse historien om, hvordan Kettinges ellers nye købmand, Claus Pedersen, efter knap fire måneder så sig nødsaget til at stoppe af personlige grunde som selvstændig i Min Købmand.

Dengang understregede Claus Pedersen over for Folketidende, at hans beslutning om så forholdsvist hurtigt at stoppe efter knap fire måneder som købmand i Kettinge og oven på en storstilet åbningsfest så sent som 1. oktober sidste år på ingen måde hang sammen med selve butikken.

Årsagen til det bratte stop skulle alene findes i de personlige overvejelser, der lå til grund for Claus Pedersens beslutning om at stoppe som selvstændig købmand i Kettinge, blev det fortalt til Folketidende.

Annonce

Morten Olsen er navnet

Men nu kan projektleder Jesper Koch Madsen bekræfte over for Folketidende, at der er fundet en afløser på købmandsfronten i de nymoderniserede butikslokaler midt i Kettinge.

- Han hedder Morten Olsen og startede oficielt mandag den 19. april.

Skulle navnet på den nye købmand ringe en klokke hos nogle, er det nok ikke helt tilfældigt. Morten Olsen har således i mange år stået for at drive Olsens Kiosk/Sløsse-tanken tæt ved dér, hvor han altså nu skal være selvstændig købmand.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE