cookie-og-privatlivspolitik
Cykelløbet Kids Tour er for børn i alderen 3-10 år, og i 2021 bliver Sakskøbing en af værtsbyerne for løbet.
Cykelløbet Kids Tour er for børn i alderen 3-10 år, og i 2021 bliver Sakskøbing en af værtsbyerne for løbet.
Foto: Kids Tour

Saxkjøbing Avis

Kids Tour til Lolland

Danmarks største cykelløb for børn får også en lokal værtsby.
13. december 2020 kl. 09:21 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Danmarks største cykelløb for børn. Hverken mere eller mindre.

Det bliver lige præcis, hvad der rammer Sakskøbing til næste forår, hvor Kids Tour skal afvikles i Guldborgsund Kommune og altså med Sakskøbing som værtsby.

Det sker, fordi kultur, fritid og bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune for nylig valgte at bakke op omkring eventen og cykelløbet, således at der kan være en lokal værtsby til næste sommer - akkurat som der også andre steder i landet vil være værtsbyer både til næste forår og sommer for den store cykelbegivenhed.


Glæde og trafiksikkerhed

Kids Tour er et cykelløb for børn i alderen 3-10 år. Hovedtemaerne er glæde og trafiksikkerhed, hvor børnene er i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter.

Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden for blandt andet at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.

Det bliver helt præcist 15. maj næste år, at Sakskøbing bliver vært for Kids Tour. Begivenheden kommer til at blive afviklet i centrum af værtsbyen sammen med mange andre aktiviteter i tilknytning til selve cykelløbet.

Der er nu givet tilskud til Kids Tour-løbet fra kommunens Bosætningspulje på 100.000 kroner samt tilskud på 50.000 kroner fra Bevæg dig for Livet-puljen.

- Vi synes, det er vigtigt, at alle børn får mulighed for at være med, så derfor sikrer vi også med tilskuddet, at løbet bliver gratis for alle børn i alderen 3-10 år, uddyber formanden for kultur, fritid og bosætningsudvalget, Martin Lohse (G).

Kids Tour arrangeres i samarbejde med Børneulykkesfonden, Momentcph, Guldborgsund Kommune og lokale foreninger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce