cookie-og-privatlivspolitik
Cykelrytterne er klar til at suse gennem byen til Kids Tour i Sakskøbing 2021.
Cykelrytterne er klar til at suse gennem byen til Kids Tour i Sakskøbing 2021.
Foto: PR

Saxkjøbing Avis

Kids Tour vender tilbage til Sakskøbing

Spænd cykelhjelmen, og gør klar til start. Kids Tour, Danmarks største cykleløb for børn, vender tilbage til Sakskøbing i 2022.
01. januar 2022 kl. 05:14 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING Kids Tour er for børn i alderen 3-10 år, og byens gader bliver ramme for en cykelrute på en kilometer, der kan cykles flere gange. Ud over selve cykelløbet vil der være aktiviteter og underholdning for hele familien på pladsen.

Kids Tour er en dag, der har til formål at få børn til at bevæge sig mere i hverdagen. Derudover er fokus også rettet på trafiksikkerhed. Bevæg dig for livet-puljen hos Guldborgsund Kommune vil derfor dække udgifter for alle tilmeldte børn, og beløbet går ubeskåret til Børneulykkesfonden. Beløbet vil blandt andet blive brugt på at arbejde med øget sikkerhed i trafikken, som er med til at nedbringe antallet af børneulykker.

Sakskøbing var også værtsby for Kids Tour i år, hvilket var en stor succes, og formand for kultur, fritid og bosætningsudvalget, Martin Lohse, ser frem til endnu et cykelløb i Sakskøbing:

- Idræt og bevægelse skal være en mulighed for alle i Guldborgsund, og derfor er det vigtigt, at vi som kommune kan være med til at stable sådan en dag på benene med alle de mange, gode samarbejdspartnere. I år deltog cirka 140 små cykelryttere, og vi håber, at der kommer mindst lige så mange næste år og gerne endnu flere.

Også generalsekretær i Børneulykkesfonden, Henriette Madsen, glæder sig til det lærerige og motionsfyldte arrangement:

Annonce

- Med Kids Tour kommer børnene ud i flok og mærker glæden ved at motionere og være aktive sammen på en sjov måde. I Børneulykkesfonden ønsker vi, at flere børn benytter cyklen som transportmiddel, og vi håber, at cykelarrangementer som dette kan være med til at få flere børn til at opleve glæden ved at cykle.

Kids Tour i Sakskøbing er et samarbejde mellem Børneulykkesfonden, DGI, Momentcph, Guldborgsund Kommune og Boldklubben Frem Sakskøbings MTB afdeling.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE