cookie-og-privatlivspolitik
Flemming Chr. Hansen er klar til at levere en maraton-koncert 3 1/2 time, hvor man kan komme og gå, som man har lyst til.
Flemming Chr. Hansen er klar til at levere en maraton-koncert 3 1/2 time, hvor man kan komme og gå, som man har lyst til.
Foto: Giflerne.dk

Saxkjøbing Avis

Kig forbi søndag aften og slap af ved kirkekoncert

Organist Flemming Chr. Hansen spiller søndag 20. juni de første 10 suiter af sin værkkreds "In lumine Domini".
19. juni 2021 kl. 05:27 Af Manfred Sørensen

SAKSKØBING Søndag 20. juni er der igen dømt slap-af-koncert i Sakskøbing Kirke med organist Flemming Chr. Hansen.

Normalt er slap-af-koncerterne nogle relativt korte koncerter, men denne gang er det en regulær maraton.

Kirken er er således åben i tidsrummet mellem klokken 20 og 24, og man kan komme og gå, som man har lyst, mens solens lys svinder ind i årets korteste nat.

Organist Flemming Chr. Hansen spiller de første 10 suiter af sin værkkreds "In lumine Domini", som han også har indspillet på cd og som man kan også lytte til på Spotify.

Musikken tager omkring 3 1/2 time, og der er ca. 5 minutters pause mellem hver af de ti suiter. Al musikken er stemningsfuld og stilfærdig, sådan som det sig hør og bør ved disse særlige koncerter.

Annonce

- Man kan sidde eller ligge, lige som man har lyst - medbring eventuel liggeunderlag eller yogamåtte. Dog er der begrænsninger på, hvor mange der må være i kirken på en gang. Det holder kirketjeneren styr på i løbet af aftenen, lyder det fra Flemming Chr. Hansen.

Der er gratis adgang, og der skal fremvises coronapas ved indgangen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE