cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing kirke.
Sakskøbing kirke.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Kirkelige handlinger

Der kan igen holdes gudstjenester
12. januar 2021 kl. 17:07 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - Det nye år bringer håb og vaccine, men indtil videre er vores hverdag påvirket af restriktioner også i Sakskøbing kirke. Det positive er dog, at vi igen kan holde gudstjenester, siger sognepræst Lisbeth Lumby og fortsætter:

- Kirkelige handlinger som bisættelser, dåb og vielser gennemføres med de restriktioner, der har været gældende siden foråret.

Det mindre positive er, at alt andet fra korprøver til konfirmandundervisning, sogneeftermiddag til fællesspisninger, møder med mere er aflyst i den kommende tid, indtil der kommer nye retningslinjer.

Kirkekontoret vil være åbent for telefonisk henvendelse i den sædvanlige åbningstid, men lukket for personlig henvendelse, med mindre andet er aftalt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE