cookie-og-privatlivspolitik
Pianisten Nikolaj Bentzon spiller alene og sammen med Ensemble Storstrøm og egne  og værker af sin far Niels Viggo Bentzon.
Pianisten Nikolaj Bentzon spiller alene og sammen med Ensemble Storstrøm og egne og værker af sin far Niels Viggo Bentzon.
Foto: Robin Skjoldborg

Saxkjøbing Avis

Klassisk, romantisk og nyt

Sommermusik indtager Kumus på Fuglsang i den kommende weekend, hvor blandt andet Niels Viggo Bentzons 100-års dag markeres.
22. august 2019 kl. 06:01 Af Manfred Sørensen

Annonce

For 18. år i træk afholder Ensemble Storstrøm sin traditionsrige kammermusikfestival "Sommermusik i KUMUS på Fuglsang".

Og igen i år bydes der på et overflødighedshorn af levende, udfordrende og velklingende musik med den fælles overskrift "Klassisk - romantisk - nyt." I løbet af de fire dage spilles fire koncerter.

En musikalsk 100-års fødselsdag - det skal fejres og ovenikøbet på datoen!

Komponisten og pianisten Niels Viggo Bentzon ville lørdag 24. august være fyldt 100 år. Som oldebarn af J.P.E Hartmann er han en del af Fuglsangs musikalske stamtræ. Hvad er mere naturligt end ved denne koncert at næste gren på træet, sønnen og pianisten Nikolaj Bentzon sammen med Ensemble Storstrøm og alene spiller egne- og værker af sin far.

Ensemblets kunstneriske rådgiver Toke Lund Christiansen har i anledningen af Niels Viggo Bentzon fødselsdag skrevet en bog om hans liv og virke. Toke Lund Christiansen indleder koncerten, som sendes direkte i DR P2.

Billetter til årets festival kan købes på billetto.dk. Der kan vælges mellem billetter til hver enkelt koncert eller et partoutkort, som giver adgang til alle koncerter i festivaldagene. For alle billetter gælder, at der i prisen ved eftermiddagskoncerterne er inkluderet kaffe og kage og ved aftenkoncerterne et glas vin eller most i pausen.

Ønskes supplerende frokost/middag i KUMUS i løbet af festivaldagene, kan den leveres (ved bestilling på forhånd) af caféen i Fuglsang Kunstmuseum. 

Se www.ensemblet.dk for oplysninger om koncerttider, billetpriser og -bestillinger samt øvrige koncertmuligheder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce