cookie-og-privatlivspolitik
Heksen Leela.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Kom i Dagli' Brugsen ... hvis du tør?

Dagli'Brugsen Nysted, vil bestemt være et besøg værd tirsdag 29. oktober, klokken 16-19, hvis du tør!
23. oktober 2019 kl. 14:19 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- Heksen Leela vil lave uhyggelig-hyggelig mad blandt andet hvid ormegryde og Varulveblod samt knogler og afskårne fingre, med 20 børn i aldersgruppen 9-14 år, mens hun fortæller skrækhistorier og pirrer børns fantasi, leg og lyst til at trylle med mad i butikken, fortæller Ruth Hedemand og fortsætter:

- Hvis du er i aldersgruppen 9-14 år og vil deltage i madlavningen: kom og hent en gratis billet i kassen, hvis du tør! Alle andre: kom og smag, hvis I tør!

Den professionelle barista, cupper og kaffeekspert Frederik Schiøtz udfordrer dig på din kaffeviden. Kaffe er ikke bare kaffe - eller er det? Er dyr kaffe bedre end billig? Kan du smage forskel på asiatiske og centralamerikanske bønner? Lær at lave den perfekte kaffe og deltag i konkurrencen, hvis du tør!

Atelier Aarestrup/ v. Ettie & Marcel Aarestrup, laver et miniatelier for børn fra 6 år og opefter. Besøg det, bliv udfordret med farver og udtryksmåder, mens mor og far handler, hvis du tør!

Krenkerup Bryggeris herlige og forskelligartede øl - Martin Hansen skænker op, og indvier dig i de forskellige øltyper. Dagli'Brugsen Nysted har fundet ekstra gode og billige tilbud frem til dagen - kom og smag, hvis du tør!

Kom udklædt og se, hvad det udløser, hvis du tør!

Deltag i butikkens allehelgensleg og konkurrence. Find den rigtige kode, hvis du tør!

Kom og mød en repræsentant fra Nysted Hajkutterregatta. Deltag i konkurrencen og vind præmien på tre flasker Hajkutterregattavin, hvis du tør!

Kender du Nystedvinen og Lovestormvinene? Køber du dem bare for at støtte det lokale islæt og give dem som gave til alle andre rundt i Danmark? Vintjenesten giver smagsprøver på de forskellige vine, så du fremover ved, hvad din gave indeholder. Kom og smag dem, hvis du tør.

Er tiden inde til et stykke dansk design? Kom og prøvesid en FDB-stol, hvis du tør!

Formand for Nysteds Erhvervs- & Turistforening NETS, Jens Frederiksen, vil udtrække de heldige vindere i de forskellige konkurrencer - og det tør han!!

Præmier fra Tokkerupgård / v. Palle Andersen. Frejlev honning / v. Lene Frandsen. Hajkutterregattaen /v. Helle Levisen. Blomster hos Brian og Møn bolcher.

Slap af og lad dig servicere af B1990, der fylder benzin eller diesel på din bil eller tag en snak med OK-repræsentanten, hvis du tør!

Se Nysted Brandkorps i aktion på parkeringspladsen og bliv selv frivillig brandmand, hvis du tør!

Mød Vejhjælpen/ v. Anders Jørgensen, Nysted Autoværksted og tag et billede af dit barn siddende i den gule UNIMOG, hvis du tør!

Hajkutterregattaens campingvogn er kørt i stilling, så du kan henvende dig og få mere viden, hvis du tør!

Kirkens Korshær indgår helhjertet i samarbejdet og holder ekstraordinært åbent til klokken 19.00.

Ginerne er allerede klædt på med uhyggelige dragter, og man hjælper gerne med ideer til yderligere dragter. Kom og bliv udsmykket med en sjov eller drabelig ansigtsmaling.

Besøg den udendørs workshop og skær et uhyggeligt græskarhoved, hvis du tør, slutter Ruth Hedemand.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce