cookie-og-privatlivspolitik
Hele Huset - både ude og inde - kommer til at byde på noget for alle sanser og for enhver smag.
Foto: Google Street View

Saxkjøbing Avis

Kreativt forårsmarked i Radsted

Søndag 9. maj klokken 10 - 16 inviterer Radsted Kultur- & Forsamlingshus til forårsmarked på Alleen 7 i Radsted.
09. maj 2021 kl. 07:46 Af Saxkjøbing Avis

RADSTED - Markedet har været planlagt siden efteråret 2019, og alle implicerede har lagt meget arbejde i at forberede dette, så derfor er vi meget glade for, at det nu endelig kan lade sig gøre, siger de to initiativtagere Kirsten Lund Nielsen og Jette Scheel Pedersen fra Radsted.

- Vi har ligeledes brugt rigtig meget tid på at undersøge alle regler og restriktioner vedrørende covid-19-lovgivningen. Der bliver således to særskilte indendørs lokaler og et par telte udenfor Huset, hvor de i alt 30 stande bliver fordelt, så vi kan overholde forsamlingsforbuddet. Publikum skal vise coronapas eller negativ test, ligesom de skal bære mundbind eller visir og holde afstand. Det er (desværre) nødvendigt i disse tider, hvis vi skal kunne afholde sådanne arrangementer.

Der bliver til gengæld meget forskelligt at se på og lade sig inspirere af; Billedmager Sidsel Vadsholt, Tårs, billedkunstner Bodil Olsen, Stubbekøbing, Galleri Pinto, Nykøbing, "Franske Loppefund", "Hannes Nisser", "Sæbe Tøsen", "Iguana Art", "Kransehuset i Radsted", keramik, strikdesign, trækunst, betonpynt, vævekunst, lysdekorationer og dekopager foruden en hel del kræmmere med en masse "lopper" samt en stand med tupperware og en med frugt og grønt.

Krenkerup Bryggeri giver smagsprøver på deres øl, og duoen Anders Jønck og Peter Krag vil underholde med musik og sang i teltet udenfor.

Hele Huset - både ude og inde - kommer således til at byde på noget for alle sanser og for enhver smag.

Annonce

Der er gratis adgang, og alle er velkomne til en hyggelig og inspirerende dag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE