cookie-og-privatlivspolitik
Varehuschef Christian Thomsen overrækker flaskepanten til ØUB.
Foto: Føtex

Saxkjøbing Avis

Kunder i supermarked har doneret flaskepant

Kærkommen flaskepant: 14.296 kroner til Øster Ulslev Boldklub.
09. oktober 2020 kl. 05:57 Af Manfred Sørensen

Annonce

ØSTER ULSLEV 2020 har også været et hårdt år for Øster Ulslev Boldklub (ØUB), der har kørt på lavt blus grundet coronakrisen. Alligevel er der løbet penge ind på foreningens konto - men fra en ganske atypisk donor.

Siden september 2019 har kunder i føtex Nykøbing Falster nemlig doneret flaskepant til ØUB, når de har pantet. På et år er der indsamlet 14.296 kroner.

For et år siden besluttede føtex sig for at indføre et lidt utraditionelt tiltag for at støtte lokalområdets foreningsliv. For at hjælpe de klubber og foreninger, der hver dag tilbyder aktiviteter for børn og unge, gjorde butikken det muligt for kunderne at donere deres pantpenge til ØUB.

Føtex vil forsat hjælpe det lokale foreningsliv - og i det kommende år kan føtex´ kunder hjælpe med til at støtte Sakskøbing Tambourkorps.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce