cookie-og-privatlivspolitik
Det bliver fortsat "kun" det naturlige græs, som der kan spilles fodbold på i Sakskøbing hos B.Frem, efter det store kunstgræsbane-projekt nu er droppet.
Det bliver fortsat "kun" det naturlige græs, som der kan spilles fodbold på i Sakskøbing hos B.Frem, efter det store kunstgræsbane-projekt nu er droppet.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Kunstgræsbane er nedlagt

B.Frem kommer ikke i mål med stort anlægsprojekt
03. juli 2020 kl. 05:24 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Det blev ved de gode intentioner om at skabe en ny kunstgræsbane i Sakskøbing. Men længere nåede projektet, der har været undervejs i flere år, heller ikke. Det står klart oven på mødet forleden i kultur, fritid og bosætningsudvalget, hvor anlægssagen om en ny kunstgræsbane ved Stadionvej fik sin afslutning.

I forbindelse med vedtagelsen af budget 2018 blev der ellers bevilget 1,7 millioner kroner til at anlægge en ny kunstgræsbane i Sakskøbing under forudsætning af, at Boldklubben Frem Sakskøbing kunne stille med et tilsvarende beløb.


Umuligt at finde fonde

- Men vi må erkende, at det har været umuligt at finde fonde, som ville finansiere projektet. Der er lagt mange frivillige timer i det her projekt, og vi har været i kontakt med mange fonde, men det virker, som om der ikke længere er så stor en interesse hos fondene i forhold til projekter med kunstgræsbaner. Det har også vist sig, at projektet ville komme til at koste langt mere, så B.Frem skulle skaffe fire millioner selv. Det har vi ikke kunnet finde, og vi havde heller ikke kunnet finde 1,7 millioner kroner, forklarer Martin Lohse, der er formand for B.Frem.

Kultur, fritid og bosætningsudvalgsformand Martin Lohse (G) måtte naturligvis kort forlade mødet, da han også er formand for B.Frem. Efter sagsbehandlingen af det store ønske hos boldklubben står der nu en regning på 49.000 kroner tilbage for udgifter i forbindelse med forundersøgelse og udarbejdelse af fondsansøgninger. Den regning anbefalede udvalget, at B.Frem fik dækket, men først skal sagen for både økonomiudvalg og byråd.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce