cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing Tambourkorps, her foran feltet ved Lolland Rundt.
Sakskøbing Tambourkorps, her foran feltet ved Lolland Rundt.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Lær at spille

Fik du aldrig lært at spille musik? Skal dit barn så også snydes for denne mulighed? Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band samt Junior Orkester optager nye medlemmer.
07. august 2019 kl. 10:39 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Lige nu har alle muligheden for at blive det næste medlem af Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band! Så vil du være en del af den musikalske familie i Sakskøbing, så kom, siger Michael B. Madsen og fortsætter:

For at spille med i korpset skal du gå i 3 klasse - og der er ingen øvre aldersgrænse. Ellers er der ingen krav - bare lysten til musik, et godt kammeratskab, socialt netværk og at underholde med musik, og du behøver ikke kunne spille et instrument i forvejen, det lærer du. Korpset træner hver torsdag klokken 18.30.

Korpset råder over rigtig mange instrumenter, og lige nu kan du spille i en af følgende grupper: Drum-Line, fløjtegruppen eller Brass Bandet. Instrument låner man helt gratis af korpset og musikundervisning behøver ikke være dyrt. Prisen for undervisningen pr. halve år er kun 275.- juniorkorpset/ 375.- Tambourkorpset.

Kom og prøv det af - og få en snak med korpsets ledere om din kommende fremtid som musiker. Du kan møde os i korpsets lokaler på P. Hansensvej 4 i Sakskøbing, tirsdage i august fra klokken 18.00. Vi er klar til at tage imod dig torsdag 15. august klokken 18.00 til infomøde.


Junior-Orkesteret for de yngre børn

Er du yngre - dog går i 0. klasse - så kan korpset tilbyde dig en plads i korpsets Junior-orkester - en miniudgave af korpset, hvor de yngste får undervisning i rytmik, nodelære, sanglege samt prøver kræfter med tromme, fløjte, horn og marchtræning. Som de selv siger i Junior-orkesteret; en rigtig fest for børn mandag aften i tidsrummet klokken 17.30 til klokken 18.45. Vi er klar til at tage imod dig og dine forældre mandag 19. august klokken 17.15 til infomøde.

Du kan også få flere oplysninger ved at kigge forbi korpsets hjemmeside på www.sakskoebing-tambourkorps.dk - finde os på Facebook eller ringe til orkesterleder Helle B. Nielsen på telefon 20 83 88 04.

Vi håber at en masse kommende elever vil finde vejen ud til Tambourhuset og blive et kommende medlem af den musikalske familie i Sakskøbing, for vi sørger for god musik i Sakskøbings gader, slutter Michael B. Madsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce