cookie-og-privatlivspolitik
De mennesker, som er på billedet, tog alle førstehjælpskursus 28. april.
De mennesker, som er på billedet, tog alle førstehjælpskursus 28. april.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Landsindsamling til hjertestartere

- Jeg gik ind i det, fordi jeg mener, at der aldrig kan blive sat for mange hjertestartere op
10. juni 2019 kl. 05:34 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Den 28. april var der landsindsamling til hjertestartere. Man skulle være mindst 15 personer, der skulle gå den rute, de blev tildelt af en koordinator for at kunne få en hjertestarter gratis, fortæller Preben "Pub" Rasmussen og fortsætter:

- Jeg tilmeldte mig som koordinator for Møllehaven, hvor jeg fik kontaktet 16 personer i området, som gerne ville deltage, så vi får opsat en hjertestarter, der vil blive monteret på Møllehavens Beboerhus (festlokale), hvor den så kan benyttes af alle i hele området, hvis der skulle blive behov for det.

- Jeg gik ind i det, fordi jeg mener, at der aldrig kan blive sat for mange hjertestartere op, da det jo kan redde liv hvis uheldet skulle være ude, slutter Preben Rasmussen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce