cookie-og-privatlivspolitik
Medinitiativtager Frederik Schütt og indehaver af Labyrinten, Charlotte Skaarup, glæder sig til, at mange finder vejen til dette specielle forfatterarrangement.
Medinitiativtager Frederik Schütt og indehaver af Labyrinten, Charlotte Skaarup, glæder sig til, at mange finder vejen til dette specielle forfatterarrangement.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Lyt til lyrik, løgnehistorier, biografi og krimi i Labyrinten

Et meget specielt arrangement finder sted i Labyrinten Lolland-Falster i Toreby.
06. august 2020 kl. 05:04 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

TOREBY I alt ni forfattere, der alle er tilknyttet forfatterforeningen StORDstrømmen, vil være at finde forskellige steder i Labyrinten tirsdag 11. august fra klokken 18.30. De vil hver især fortælle om deres forfatterskaber, som dækker flere genrer. Nogle vil også læse lidt op af deres værker.

To forfattere fra Nykøbing, Ida Eowyn og Frederik Schütt, fik ideen til arrangementet og henvendte sig til Charlotte Skaarup i Labyrinten. Hun var straks med på ideen, så efter et orienterende møde med en del af de deltagende forfattere, blev trådene trukket sammen.

Arrangementet vil få følgende forløb: Ved gæsternes ankomst senest klokken 18.30 vil Charlotte Skaarup give en kort introduktion og samtidig dele op i hold, så man ikke kommer til at stå på ryggen af hinanden ved hvert forfatterstop. For at ingen skal fare vild, vil der være markering, der fører til forfatterne. Hver forfatter fortæller i cirka otte minutter, hvorefter tilhørergruppen fortsætter til næste forfatter. Fortællingerne ude i Labyrinten slutter klokken 20.30, hvorefter der i ,,Stakladen" bliver mulighed for personlige samtaler med forfatterne samt at erhverve bøger med dedikation. Der vil på det tidspunkt kunne købes kaffe/te og kage.

Der er gratis adgang til arrangementet. Charlotte Skaarup beder om bindende tilmelding på kontakt@labyrint-lollandfalster.dk inden lørdag 8. august klokken 23.59.


Mød følgende forfattere:

Hans-Willy Bautz (Haslev), krimier med handling på Sicilien, i Danmark og Tyskland.

Bent Christensen (Holeby), lyrik.

Ida Eowyn (Nykøbing F), thriller (spion) og biografi.

Frank Sebastian Boesgaard Gravesen (Horslunde), lyrik.

Lulu Jensen (Maribo), romance.

Birthe Johansson (Næstved/sommerhus på Lolland), fiktion omkring menneskers liv.

Lotte Rosenkilde (Fejø), fortællinger om labyrinter.

Frederik Schütt (Nykøbing F), lystige lollandske løgnehistorier.

Maria Wendt (Ølstykke), ungdomsroman.

Labyrenten findes på adressen Niels Clausensvej 2b i TorebyKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce