cookie-og-privatlivspolitik
I Nysted tænkes der i en eventuel sammenlægning af to stærke lokale foreninger.
I Nysted tænkes der i en eventuel sammenlægning af to stærke lokale foreninger.
Foto: Claus Hansen

Saxkjøbing Avis

Måske en sammenlægning på vej

Nysted Erhvervs- og Turistforening kigger på en eventuel sammenlægning med fællesrådet.
22. april 2019 kl. 06:24 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Forleden havde Nysted Erhvervs- og Turistforening generalforsamling, og her blev alle, der var på valg til bestyrelsen, genvalgt.

I sin beretning fra året, der er gået, kunne formand Jens Frederiksen også fortælle om, at der nu bliver indkaldt for første gang til et fællesmøde 2. maj klokken 18 på Den gamle gård i Stubberup.

Der er nedsat en gruppe, der ser på, hvordan en sammenlægning med Nysted og Omegns Fællesråd eventuelt kan ske, og når der er noget mere konkret for, hvordan det kan ske, vil det blive meldt ud til medlemmerne, så de kan tage stilling til, om en sammenlægning er en god idé.

Flag-gruppen under NET - der er helt selvkørende - har i øvrigt via fonde og kommunen skaffet penge til nye flagstænger, som efter planen kommer i brug 16. april.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce