cookie-og-privatlivspolitik
Denne trio, fra venstre Martin Christian Jørgensen, Kennet Nordstrøm og Jesper Nielsen, håber at mange har lyst til at være med og dukker op 9. maj.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Mave, alder og grej er ligegyldig

Nyt motionsfællesskab: "Mandfolk på MTB i B. Frem" kommer til Sakskøbing.




02. maj 2019 kl. 07:41 Af Manfred Sørensen

Annonce

Fylder du godt i landskabet og kan du lide at spise dig mæt hver aften? Har du en cykelhjelm, en nogenlunde velfungerende mountainbike eller et ønske om at prøve en? Og ja - er du en mand?

Så skal du tjekke B. Frems nye tiltag ud. Hos "Mandfolk på MTB" er det nemlig det sociale og fællesskabet, der er i centrum og absolut ikke, hvem der ser bedst ud i tætsiddende cykeltøj eller hvem der kører hurtigst eller længst.


MTB for den "almindelige Hr. Danmark"

Hos Mandfolk på MTB i B. Frem, går man målrettet efter at få flere helt almindelige mænd op af sofaen og ud i naturen og nyde fællesskabet sammen med en masse gode mennesker:

- Vi starter det her op, fordi vi tror der sidder folk rundt omkring, som har et ønske om at få noget motion. Men det kan være svært at have mod eller lyst til at motionere sammen med en gruppe, som er i god form og kører hurtigt, langt og teknisk, siger Martin Christian Jørgensen, der er en af de medstifterne af mandfolke-fællesskabet.

Initiativet er skabt i et samarbejde mellem B. Frem og Bevæg dig for Livet - Cykling, som i disse år arbejder intenst for at styrke klubberne med henblik på at få flere danskere op på cyklen og ud i naturen:

- Mountainbike er rigtig godt, hvis man vil i gang med at motionere, men bærer rundt på nogle ekstra kilo. Det er nemt at gå til og perfekt, hvis du vil undgå overbelastninger. Vi arbejder målrettet på at få flere danskere til at være aktive og skabe nogle gode fællesskaber blandt mennesker, og med "Mandfolk på MTB" her i Sakskøbing, kommer vi et skridt tættere på det mål, siger Martin Wang Hjørngaard, der er udviklingskonsulent hos Danmarks Cykle Union og arbejder i projektet Bevæg dig for Livet - Cykling.


Opstart 9. maj

Torsdag 9. maj klokken 18.30 trilles der ud første gang fra B. Frems klubhus på Stadionvej, med efterfølgende infomøde. Der køres i roligt tempo i max en time på et ikke-udfordrende underlag. Alle er velkommen til at møde op og prøve at være med, inden man beslutter sig for, om man vil være medlem. Anmod og følg Mandfolk på MTB i B. Frem på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/BfremsaksMandfolk/



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce