cookie-og-privatlivspolitik
Billedet er af David Wandrup der selvtrænerede hjemme på terrassen i sommers
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Mesterskabsserie i skyggen af corona

Tre Sakskøbing-roere deltog i anden afdeling af mesterskabsturneringen.
19. januar 2021 kl. 07:39 Af Allan Plenborg

Annonce

SAKSKØBING Saxkjøbing Roklub hentede en tredje-, fjerde- og femteplads ved de åbne jyske mesterskaber i ergometerroning lørdag 9. januar, som samtidig var anden afdeling af mesterskabsturneringen under Dansk Forening for Rosport (DFfR).

Da Saxkjøbing Roklub og andre foreninger er lukket på grund af restriktioner i forbindelse med coronapandemien foregik roningen hjemme hos de enkelte roere over internettet.

- Vores tre roere havde alle lånt et ergometer, som så var koblet til en computer. Det er selvfølgelig på ingen måde det samme som at være i klubben eller for den sags skyld at stå i en fyldt hal, hvor der råbes og heppes på roerne.

- Men jeg vil gerne rose DFfR og regattaarrangørerne for et, indtil videre, fantastisk setup, siger Sakskøbing-træner Morten Borg Jensen.

Saxkjøbing Roklubs største navn, David Wandrup, stod for det bedste Sakskøbing-resultat med en tredjeplads i U/23.

Annonce

- David er lige rykket op i U/23 og var oppe mod roere, der var op til fire år ældre, ligesom han var i konkurrence med nuværende og tidligere landsholdsroere. Så det var en super flot præstation af David, lyder roserne fra Morten Borg Jensen.

I U/14 opnåede Carl Dunch en fjerdeplads, og i seniormotionsklassen blev Mai Wandrup nummer fem.

Næste gang Carl Dunch og David Wandrup skal i konkurrence på de digitale slagmarker er 30. januar, hvor de danske mesterskaber i ergometerroning finder sted.

Tredje afdeling af mesterskabsturneringen er de fynske mesterskaber 28. februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE