Annonce
Ugeavisen Lolland

Michael og Maja vil skabe glæde

De tidligere danse konkurrenter og kollegaer på musicallen "Vild med Dans the Musical", Maja Juel-Hansen og Michael Olesen, har nu slået kræfterne sammen om at få børnene op af stolen og ud på dansegulvet. Det er "pyt med perfekt og dans dig glad"! Foto: Privat

Efter genåbningen af skolerne venter Skole OL i dans for de mindste klasser, og i Sakskøbing kan klasserne i samarbejde med danseklubben Sax få en gratis dansedag.

GULDBORGSUND Dans i skolen er en sjov og sej bevægelsesform, der skaber godt humør og giver sved på panden. Netop nu kan man tilmelde sig Skole OL Dans. Både Skole OL, Danmarks Sportsdanserforbund og deres foreninger står klar til at udbrede nøglebudskabet, at dans er for alle, at du er god nok, som du er.

Konkurrencemomentet i Skole OL i Dans går ud på, at eleverne i grupper sammensætter deres egne danse med hjælp fra danse-appen "Badjango - The Dance Creator" og de 300 forskellige dansetrin.

Efterfølgende arbejder klassen kreativt med koreografien igennem forskellige kreative udfordringer, for at gøre dansen endnu sjovere og bedre for deltagerne. Til slut fremvises dansene, og der gives point af en dommerkomité.

Eleverne får point for deres kreative arbejde med dansen og for deres evne til at bakke hinanden op (heppekor). Derved handler det ikke om at kunne de sværeste trin eller lange danse.

Alle kan være med, og hvis der laves fejl er det lige meget - man kan nemlig ikke få frataget nogen points, så "pyt med perfekt"!

Skole OL blev i 2019/20 lanceret som konkurrencen "Danmarks bedste Danseklasse". En kæmpe succes, som herefter er blevet en del af det velrenommerede og kendte Skole OL- koncept.

Maja Juel Hansen, der står bag konceptet siger:

- Inden skolerne måtte lukke, havde jeg allerede besøgt og danset både for og sammen med mere end 1.000 glade dansebørn i hele landet - så jeg glæder mig til at kunne opleve det hele igen, når Danmarks skoler nu åbnes for de mindste årgange, der virkelig trænger til bevægelse.

Som en overraskelse ved starten på skoleåret 2021 får børnenes dansekonkurrence nu også deltagelse af danseren Michael Olesen,der har en fornem fortid i Nykøbing Falster Sportsdanserforening og landskendt fra flere sæsoner af Vild Med Dans.

Man kan tilmelde sig dansen i Sakskøbing 24. marts, 8. april, 15. april og 26. april - alle dage fra klokken 8.30 til 13.30. Tilmelding og mere på https://skoleol.dk/sportsgrene/dans/

De tidligere danse konkurrenter og kollegaer på musicallen "Vild med Dans the Musical", Maja Juel-Hansen og Michael Olesen, har nu slået kræfterne sammen om at få børnene op af stolen og ud på dansegulvet. Det er "pyt med perfekt og dans dig glad"! Foto: PR
  • De tidligere danse konkurrenter og kollegaer på musicallen "Vild med Dans the Musical", Maja Juel-Hansen og Michael Olesen, har nu slået kræfterne sammen om at få børnene op af stolen og ud på dansegulvet. Det er "pyt med perfekt og dans dig glad"! Foto: Privat
  • De tidligere danse konkurrenter og kollegaer på musicallen "Vild med Dans the Musical", Maja Juel-Hansen og Michael Olesen, har nu slået kræfterne sammen om at få børnene op af stolen og ud på dansegulvet. Det er "pyt med perfekt og dans dig glad"! Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
112

Kødtyv vendte tilbage - og så blev han anholdt

Lokal nyt

Togdrømmen knust: Den togtur til København er en illusion

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Politik

Endnu en politiker skifter parti: Regeringen kan ikke længere regne med flertal

Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Indland

Kommuner vil hellere bruge tid på børn end måltal

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster