cookie-og-privatlivspolitik
De tidligere danse konkurrenter og kollegaer på musicallen "Vild med Dans the Musical", Maja Juel-Hansen og Michael Olesen, har nu slået kræfterne sammen om at få børnene op af stolen og ud på dansegulvet. Det er "pyt med perfekt og dans dig glad"!

2

Billeder

De tidligere danse konkurrenter og kollegaer på musicallen "Vild med Dans the Musical", Maja Juel-Hansen og Michael Olesen, har nu slået kræfterne sammen om at få børnene op af stolen og ud på dansegulvet. Det er "pyt med perfekt og dans dig glad"!
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Michael og Maja vil skabe glæde

Efter genåbningen af skolerne venter Skole OL i dans for de mindste klasser, og i Sakskøbing kan klasserne i samarbejde med danseklubben Sax få en gratis dansedag.
02. marts 2021 kl. 09:53 Af Manfred Sørensen

GULDBORGSUND Dans i skolen er en sjov og sej bevægelsesform, der skaber godt humør og giver sved på panden. Netop nu kan man tilmelde sig Skole OL Dans. Både Skole OL, Danmarks Sportsdanserforbund og deres foreninger står klar til at udbrede nøglebudskabet, at dans er for alle, at du er god nok, som du er.

Konkurrencemomentet i Skole OL i Dans går ud på, at eleverne i grupper sammensætter deres egne danse med hjælp fra danse-appen "Badjango - The Dance Creator" og de 300 forskellige dansetrin.

Efterfølgende arbejder klassen kreativt med koreografien igennem forskellige kreative udfordringer, for at gøre dansen endnu sjovere og bedre for deltagerne. Til slut fremvises dansene, og der gives point af en dommerkomité.

Eleverne får point for deres kreative arbejde med dansen og for deres evne til at bakke hinanden op (heppekor). Derved handler det ikke om at kunne de sværeste trin eller lange danse.

Alle kan være med, og hvis der laves fejl er det lige meget - man kan nemlig ikke få frataget nogen points, så "pyt med perfekt"!

Annonce

Skole OL blev i 2019/20 lanceret som konkurrencen "Danmarks bedste Danseklasse". En kæmpe succes, som herefter er blevet en del af det velrenommerede og kendte Skole OL- koncept.

Maja Juel Hansen, der står bag konceptet siger:

- Inden skolerne måtte lukke, havde jeg allerede besøgt og danset både for og sammen med mere end 1.000 glade dansebørn i hele landet - så jeg glæder mig til at kunne opleve det hele igen, når Danmarks skoler nu åbnes for de mindste årgange, der virkelig trænger til bevægelse.  

Som en overraskelse ved starten på skoleåret 2021 får børnenes dansekonkurrence nu også deltagelse af danseren Michael Olesen,der har en fornem fortid i Nykøbing Falster Sportsdanserforening og landskendt fra flere sæsoner af Vild Med Dans.

Man kan tilmelde sig dansen i Sakskøbing 24. marts, 8. april, 15. april og 26. april - alle dage fra klokken 8.30 til 13.30. Tilmelding og mere på https://skoleol.dk/sportsgrene/dans/KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE