cookie-og-privatlivspolitik
Skole OL
Skole OL
Foto: Arkiv

Saxkjøbing Avis

Mulighed for Skole OL

Vinderen af konkurrencen i Sakskøbing bliver inviteret til Skole OL i Billund.
19. december 2020 kl. 06:54 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

SAKSKØBING Danseklubben SAX har med Danmarks Sportsdanser Forbund indledt et samarbejde om at indføre dans i Skole OL.

Det betyder, at elever i 4. klasse i Sakskøbing får tilbud om at deltage i denne konkurrence.

Man får undervisning en hel skoledag i klubbens lokaler på Fabriksvej 5, og i konkurrencen Skole OL Dans belønnes originalitet, danseglæde og elevernes samarbejdsevner.

Det handler altså ikke om at udføre de sværeste trin eller den længste dans, og når dansene bedømmes, kan man kun få point. Man kan altså ikke få dem frataget, så det handler ikke om at skulle danse perfekt.

Vinderen af konkurrencen blandt 4. klasserne i Sakskøbing bliver inviteret til Skole OL i Billund, hvis ellers coronaudfordringerne tillader det. Hvis man vil vide mere, kan man eventuelt gå ind på Skoleol.dk.

Ellers skal det med her, at Skole OL er et OL i børnehøjde. Visionen er at skabe en børneolympisk bevægelse, hvor der gennem idræt inviteres til fællesskab, færdighed og fairplay - de tre børneolympiske værdier, som er omdrejningspunktet i Skole OL.

Skole OL inviterer til klassekonkurrencer i forskellige sportsgrene over hele landet, og de dygtigste klasser kan deltage i finalefesten og blive landets bedste klasse i de forskellige sportsgrene.

Skole OL er desuden DIF's vigtigste indsats for at få flere børn til at opleve glæden ved at dyrke idræt, og Skole OL-stævnerne fordelt ud på mange foreninger landet over afvikles efter planen fra januar til maj 2021.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce