cookie-og-privatlivspolitik
Medlemmer af Sax-Kararetcenter under en koncentrationsøvelse.

2

Billeder

Medlemmer af Sax-Kararetcenter under en koncentrationsøvelse.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Mulighed for at prøve karate og fitness

DGI's landsdækkende arrangement Fitness Try-Day i Sakskøbing.
07. januar 2020 kl. 10:03 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- Her efter nytår slår Sax-Karatecenter dørene op til en ny sæson og byder velkommen til alle interesserede voksne og børn, der vil prøve karatetræningens mange gode effekter på deres egen krop og sjæl. Og i hele januar og februar er det gratis at prøve karate, inden man melder sig ind. Nye børn træner tirsdage mellem klokken 17.00 og 18.00; nye voksne træner også om tirsdagen, men mellem klokken 19.00 og 20.00, fortæller chefinstruktør Ib Korczak og fortsætter:

- Karate er et godt tilbud til alle børn og voksne, der ønsker at røre sig og lære meget effektivt selvforsvar på en sjov og vedkommende måde. Der undervises på en måde, der passer til hver enkelt elev - og på voksenholdet lover instruktøren at tage højde for dåbsattesten.

Sax-Karatecenter er dog ikke "kun" karate.

Der tilbydes også fitnesstræning efter boksningens principper. Her er der fokus på kondition og styrke - men uden selve boksningen. Klubben råder også over et stort og flot fitnessområde med udstyr og maskiner til styrketræning, og klubbens eksaminerede fitnessinstruktør kan udfærdige et personligt tilrettelagt træningsprogram. Derudover tilbydes der også yoga med klubbens egen eksaminerede instruktør.

Alt dette er der mulighed for at se nærmere på søndag 12. januar mellem klokken 13.00 og 15.00 i lokalerne på Fabriksvej 7 i Sakskøbing, hvor Sax-Karatecenter deltager i DGI's landsdækkende arrangement Fitness Try-Day.

Vivian Dzienis Ravn, der er en af klubbens fitness-instruktører, vandt i 2019 Danmarksmesterskabet i bikini-fitness, og blev nr. 2 ved de nordiske mesterskaber. Hun er også med ved Fitness-TryDay, og lige som klubbens øvrige instruktører, er hun altid klar med instruktion, fifs og gode råd.

Så kom endelig ned og hils på os 12. januar, hvor du ganske gratis kan prøve vores fitnessafdeling; og du kan også både se og prøve karate, yoga og boksefitness. Vi glæder os til at se dig, slutter Ib Korczak.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce