cookie-og-privatlivspolitik
En gruppe frivillige på under 10 personer fra Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band har luftet uniformen og instrumenter.
En gruppe frivillige på under 10 personer fra Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band har luftet uniformen og instrumenter.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Musik på covid-19 tour

Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band skaber glæde. Søndag 10. maj vil en mindre gruppe igen tage på tour og spille lidt musik.
05. maj 2020 kl. 11:47 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

SAKSKØBING Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band har mistet en hel del arrangementer her i foråret pga covid-19.

Blandt andet blev den traditionsrige forårskoncert, som skulle have forgået i Sakskøbing Sportscenter 18. april.

Al undervisning er også suspenderet. Men det sociale medie såsom facebook har dog været brugt til lidt musikopfordringer derhjemme.

Træningen skal jo gerne holdes ved lige.

Dog har en frivillig mindre gruppe på under 10 personer dog luftet uniformen og instrumenterne lidt udendørs. Der blev lavet en covid19-tour, hvor der er blevet spillet udendørs koncerter blandt Sakskøbings ældreboliger.

Der blev skærtorsdag spillet ved Kildebo, Doktorparken, Apotekervænget og Toldboderne. Søndag 26. april var det Møllehaven, Falkevej, Kildebo og Doktorparken som blev beriget med lidt musik. Der er kommet så meget positiv respons på dette tiltag af korpset, at flere plejehjem og ældreboliger, har henvendt sig med en efterspørgsel på sådan en mini koncert.

Søndag 10. maj vil en mindre gruppe tage på tour igen og spille lidt musik til glæde for andre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce