cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Free/Colourbox

Saxkjøbing Avis

Nu kan du søge hjælp til julefesten

For tusindvis af børnefamilier er julen en tid med afsavn og økonomiske bekymringer i stedet for glæde. Mødrehjælpen åbner derfor igen i år op for ansøgninger til den landsdækkende julehjælp, så børn i hele Danmark kan få en god jul.
13. oktober 2018 kl. 08:03 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Mødrehjælpens julehjælp giver hvert år håb og glæde til mange tusinde børnefamilier i Danmark. Det er familier, der har en meget stram økonomi i det daglige, og som samtidig slås med store sociale og sundhedsmæssige udfordringer. Og igen i år kan man søge om julehjælp hos Mødrehjælpen.

Organisationen vil hjælpe de mest sårbare forældre med at give deres børn en god og tryg jul. Hjælpen består både af et kontant beløb og et tilbud om rådgivning fra organisationens erfarne socialrådgivere og fællesskab og aktiviteter i de over 30 lokalforeninger rundt om i landet

- Mange af de børnefamilier, vi taler med i Mødrehjælpen, har rigtig svært ved at få den daglige økonomi til at hænge sammen. Og mange af familierne slås også med andre problemer, som tager overskud og kræfter fra omsorg og trivsel hos børnene. Vi ved fra vores rådgivning, at julen er en særlig svær tid for børnene og deres forældre, og derfor er vi glade for at kunne uddele julehjælp igen i år, siger Ninna Thomsen, der er direktør i Mødrehjælpen.

Alle kan søge om julehjælp på Mødrehjælpens hjemmeside. I ansøgningen skal man fortæller om sin situation og sin økonomi. Mødrehjælpens julesekretariat er allerede nu klar til at tage imod ansøgningerne og sikre, at hjælpen kan nå frem til de børnefamilier, der har allermest brug for den.

Mødrehjælpens julehjælp består af et kontant beløb, der afhænger af familiens størrelse. Desuden tilbyder Mødrehjælpen alle ansøgere gratis rådgivning om sociale, økonomiske og familiemæssige forhold i det nye år, så børnefamilierne på længere sigt kan ændre deres situation til det bedre.

Ansøgningsskemaet ligger klar på Mødrehjælpens hjemmeside, mødrehjælpen.dk.


Mødrehjælpens julehjælp består af et kontant beløb, der afhænger af familiens størrelse. Mødrehjælpens julehjælp består af et kontant beløb, der afhænger af familiens størrelse.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce