Annonce
Ugeavisen Lolland

Ny chef for SuperBrugsen med fjernledelse og lokalt fokus

Her er det den nye uddeler hos Sakskøbing Brugsforening, Danni Barbu Hansen (til venstre), flankeret af formand for samme brugsforening, Svend Erik Hansen. Foto: Privat

- Det handler især om at give kunderne muligheder for at få forskellige unikke oplevelser med hjem, siger ny uddeler.

SAKSKØBING Fjernledelse samt friske tiltag med udspring i det lokale liv. Det er to forskellige ting, som den nye chef i spidsen for SuperBrugsen i Sakskøbing glæder sig til at få erfaringer med.

Det er den hidtidige varehuschef i Kvickly i Farum, Danny Barbu Hansen, som nu glæder sig til at lægge sine kræfter i det nye job med daglig gang på kontoret inde i SuperBrugsen i Søndergade.

- Sakskøbing er et dejligt sted, og jeg glæder mig til at begynde i jobbet som uddeler her den 1. maj. Jeg kommer til at overtage ledelsen af en meget veldrevet forretning, og kunderne kommer ikke til at lægge mærke til de store forandringer i den første tid. Her vil jeg koncentrere mig om at lytte og observere, inden jeg naturligvis også kommer til at sætte mit præg på omgivelserne, siger 34-årige Danny Barbu Hansen.

Fire brugsforretninger

Som nævnt sætter han sig i uddelerstolen med ansvar for de fire brugsforretninger i henholdsvis Rødby, Holeby, Nysted og så Sakskøbing 1. maj.

Det sker med respekt for at tage stille og roligt over uden de store forandringer efter Per Frederiksens 18 år som uddeler.

Spørger man til fremtidsplanerne hos den nye uddeler i Sakskøbing Brugsforening, er det især de lokale tiltag uden om selve forretningen, der tales varmt om.

- En af grundene til, at jeg søgte jobbet, er, at det er en meget veldrevet forretning, jeg kommer til at overtage ledelsen af. Det bliver også spændende for mig at prøve kræfter med fjernledelse i forhold til brugsforretningerne i Rødby, Holeby og Nysted, og jeg vil naturligvis i starten koncentrere mig om at lære de ansatte og stedet at kende. Selvfølgelig har jeg også en masse tanker og idéer til, hvad der kunne sættes i gang af nye initiativer på et senere tidspunkt. Jeg har altid engageret mig meget i lokalsamfundet de steder, jeg har været ansat. I Farum har jeg eksempelvis været med til at samle 250 til fællesspisning, og så fik vi en pris for vores integrationsarbejde, siger Danny Barbu Hansen.

Han har udover erfaringen fra at være varehuschef i Kvickly i Farum også arbejdet som sektionschef og slagtermester i to sjællandske Bilka'er samt eksempelvis været slagtermester i Føtex i Sundby på Lolland.

Her og nu bor han med sin kæreste, der arbejder hos Novo Nordisk i nordsjællandske Måløv, mellem Roskilde og Holbæk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flytter længere sydpå

- Vi flytter længere sydpå - måske til Vordingborg - og det skal selvfølgelig også hænge sammen med køretiden til min kærestes arbejde, forklarer Danny Barbu Hansen om de private fremtidsplaner.

I det nye job kommer han til at engagere sig meget i lokalsamfundet med tiltag, der eksempelvis kunne være indsamlinger til gode formål, vinaftener eller noget helt tredje.

- Jeg tænker, at de mange faste kunder og naturligvis også medarbejderne er spændte på, hvad der nu kommer til at ske. Og jeg kan i hvert fald understrege, at jeg er meget optaget af at være engageret i det lokalsamfund, som Sakskøbing Brugsforening er en del af. Det handler for mig om mere end at skabe et lokalt indkøbssted, og det handler især om at give kunderne muligheder for at få forskellige unikke oplevelser med hjem, siger Danny Barbu Hansen.

  • Her er det den nye uddeler hos Sakskøbing Brugsforening, Danni Barbu Hansen (til venstre), flankeret af formand for samme brugsforening, Svend Erik Hansen. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Annonce
112

Direktør efter dødsulykke: - Det er frygteligt

Guldborgsund

Knallertkører dræbt i ulykke: Nu har retten talt

Guldborgsund

- Det er en prøveballon, mener Dølle-formand

Indland

Dansk Erhverv: Vi genopbygger Børsen uanset hvad

112

Dødsulykke i Nakskov: 32-årig klemt mellem to gravemaskiner

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Lolland-Falster

Efter kæmpe-brand: Nu hænger den i en tynd tråd

Guldborgsund

Milliondyr havne-plan: Programlederen forlader sin stilling

Indland

Se videoen: Ikonisk bygning i København er i flammer

Indland

Kæmpe uro i Venstre på Langeland: Fire ud af fem medlemmer skrider

Guldborgsund

Rosa fra Lolland så Børsen-spiret falde: - Det er helt vanvittigt

Udland

Knivstikkeri i kirke i Sydney betragtes som terror

Lokal nyt

Over 100 fartdjævle blitzet: Særligt én kørte alt, alt for stærkt i Nakskov

Femern

Danmarkshistorie: Har udgravet 15 millioner kubikmeter jord, sten og sand

Lolland

Slog lokofører flere gange i ansigtet og ragede på kvinde

112

Kørte 135 km/t i 80-zone

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Casper kæmper for nedrivningstruet vandtårn

Renovation

Gem dem til genbrug: Kan hjælpe børn og unge

Politik

Polen vil samarbejde med Danmark om styrket forsvarsindustri

Indland

87 procent stemte ja til offentlig overenskomst

Guldborgsund

Dølle-beslutning vakte ramaskrig: - Føj for s....

Vejr

En uge med blandet vejr: Forårsvarmen holder sig væk

Lolland

Kurt standsede bilen og skyndte sig ud: - Hernede går vi meget op i storken