cookie-og-privatlivspolitik
Her er det den nye uddeler hos Sakskøbing Brugsforening, Danni Barbu Hansen (til venstre), flankeret af formand for samme brugsforening, Svend Erik Hansen.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Ny chef for SuperBrugsen med fjernledelse og lokalt fokus

- Det handler især om at give kunderne muligheder for at få forskellige unikke oplevelser med hjem, siger ny uddeler.
11. april 2020 kl. 05:41 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Fjernledelse samt friske tiltag med udspring i det lokale liv. Det er to forskellige ting, som den nye chef i spidsen for SuperBrugsen i Sakskøbing glæder sig til at få erfaringer med.

Det er den hidtidige varehuschef i Kvickly i Farum, Danny Barbu Hansen, som nu glæder sig til at lægge sine kræfter i det nye job med daglig gang på kontoret inde i SuperBrugsen i Søndergade.

- Sakskøbing er et dejligt sted, og jeg glæder mig til at begynde i jobbet som uddeler her den 1. maj. Jeg kommer til at overtage ledelsen af en meget veldrevet forretning, og kunderne kommer ikke til at lægge mærke til de store forandringer i den første tid. Her vil jeg koncentrere mig om at lytte og observere, inden jeg naturligvis også kommer til at sætte mit præg på omgivelserne, siger 34-årige Danny Barbu Hansen.


Fire brugsforretninger

Som nævnt sætter han sig i uddelerstolen med ansvar for de fire brugsforretninger i henholdsvis Rødby, Holeby, Nysted og så Sakskøbing 1. maj.

Det sker med respekt for at tage stille og roligt over uden de store forandringer efter Per Frederiksens 18 år som uddeler.

Spørger man til fremtidsplanerne hos den nye uddeler i Sakskøbing Brugsforening, er det især de lokale tiltag uden om selve forretningen, der tales varmt om.

- En af grundene til, at jeg søgte jobbet, er, at det er en meget veldrevet forretning, jeg kommer til at overtage ledelsen af. Det bliver også spændende for mig at prøve kræfter med fjernledelse i forhold til brugsforretningerne i Rødby, Holeby og Nysted, og jeg vil naturligvis i starten koncentrere mig om at lære de ansatte og stedet at kende. Selvfølgelig har jeg også en masse tanker og idéer til, hvad der kunne sættes i gang af nye initiativer på et senere tidspunkt. Jeg har altid engageret mig meget i lokalsamfundet de steder, jeg har været ansat. I Farum har jeg eksempelvis været med til at samle 250 til fællesspisning, og så fik vi en pris for vores integrationsarbejde, siger Danny Barbu Hansen.

Han har udover erfaringen fra at være varehuschef i Kvickly i Farum også arbejdet som sektionschef og slagtermester i to sjællandske Bilka'er samt eksempelvis været slagtermester i Føtex i Sundby på Lolland.

Her og nu bor han med sin kæreste, der arbejder hos Novo Nordisk i nordsjællandske Måløv, mellem Roskilde og Holbæk.


Flytter længere sydpå

- Vi flytter længere sydpå - måske til Vordingborg - og det skal selvfølgelig også hænge sammen med køretiden til min kærestes arbejde, forklarer Danny Barbu Hansen om de private fremtidsplaner.

I det nye job kommer han til at engagere sig meget i lokalsamfundet med tiltag, der eksempelvis kunne være indsamlinger til gode formål, vinaftener eller noget helt tredje.

- Jeg tænker, at de mange faste kunder og naturligvis også medarbejderne er spændte på, hvad der nu kommer til at ske. Og jeg kan i hvert fald understrege, at jeg er meget optaget af at være engageret i det lokalsamfund, som Sakskøbing Brugsforening er en del af. Det handler for mig om mere end at skabe et lokalt indkøbssted, og det handler især om at give kunderne muligheder for at få forskellige unikke oplevelser med hjem, siger Danny Barbu Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce