cookie-og-privatlivspolitik
Cat & Co. holder lagersalg på Lindevej 24, søndag 6. juni klokken 12.00-15.00.
Cat & Co. holder lagersalg på Lindevej 24, søndag 6. juni klokken 12.00-15.00.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Ny engross-virksomhed er kommet til byen

Lagersalg af kvindetøj i størrelse 34-50, sko i størrelse 36-41 og accessories.
03. juni 2021 kl. 07:15 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING Cat & Company er et dansk Fashion Brand, der blev stiftet af Catharina Tilde Frederiksen i år 2009, og lillesøster Charlotte Vittrup og resten af den store familie har været tilknyttet hele vejen.

- Firmaet har været i rivende udvikling siden sin start. Der sælges i dag mode og design til hele det skandinaviske marked og dele af Europa. Hovedkontoret ligger i Rungsted, og lageret er nu kommet til at ligge i skønne Sakskøbing hos Charlotte, fortæller Catharina Tilde Frederiksen og fortsætter:

- Vi sælger lækkert tøj størrelse 34-50 samt accessories og sko. Vi henvender os til kvinder uden aldersgrænser. Det er funktionelt, god kvalitet og super pasform, til meget rimelige priser.

- Vi sætter en stor ære i at designe og sammensætte cirka seks express kollektioner årligt, og vi er altid glade og ydmyge over den gode respons, vi får.

Cat & Co er kendt for sin trendy stil, hurtige levering samt gode service.

Annonce

- Vi afholder et lagersalg søndag 6. juni klokken 12.00-15.00, hvor vi håber I kommer og hilser på os på adressen Lindevej 24, Sakskøbing. Vi serverer også lidt til ganen, slutter Catharina Tilde Frederiksen.

Find Cat & Co. på Instagram: Catogcompanydanmark, eller på Facebook: Cat & Co Danish Fashion Brand. Kh.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE