cookie-og-privatlivspolitik
Mette Touborg forlader bestyrelsen bag Madens Folkemøde efter eget ønske, og Kasper Fogh Hansen (på billedet, red.) er tiltrådt som formand ved et ekstraordinært bestyrelsesmøde i mandags.
Mette Touborg forlader bestyrelsen bag Madens Folkemøde efter eget ønske, og Kasper Fogh Hansen (på billedet, red.) er tiltrådt som formand ved et ekstraordinært bestyrelsesmøde i mandags.
Foto: Christian Lykking

Saxkjøbing Avis

Ny formand for Madens Folkemøde

Kasper Fogh Hansen afløser Mette Touborg på posten som formand for Foreningen Madens Folkemøde.
28. november 2021 kl. 15:06 Af Kim Møller pedersen

ENGESTOFTE Kasper Fogh Hansen er tilbage som formand for Madens Folkemøde. Han overtager formandsposten efter Mette Touborg, der har siddet i bestyrelsen siden 2019.

- At styre så ung en begivenhed som Madens Folkemøde igennem pandemien har krævet noget særligt. Folkemødet er både blevet aflyst og udskudt, og alligevel er det lykkedes at lave et bedre og mere relevant folkemøde. Madens Folkemøde er kommet for at blive. Det har Mette Touborg sammen med en meget vidende og aktiv bestyrelse været med til at sørge for, og det er en glæde, at Madens Folkemøde er i så fin form, fortæller folkemødets nyvalgte formand Kasper Fogh Hansen via en pressemeddelelse.

Hvis navnet Kasper Fogh Hansen lyder bekendt, skyldes det muligvis, at han er blandt de oprindelige initiativtagere til Madens Folkemøde, og såmænd oven i købet også var Madens Folkemødes første formand i 2018 til 2019.

Det er med andre ord en erfaren bestyrelsesformand, der træder ind i rollen i Foreningen Madens Folkemøde.

Udover at være engageret i Madens Folkemøde har Kasper Fogh Hansen i øvrigt også et mangeårigt engagement både som anmelder, debattør og som udvikler af begivenheder med gastronomi og fødevarer.

Annonce

- Jeg glæder mig så meget til at kaste mig ind i madkampen igen. Jeg glæder mig til samarbejdet med de enestående mennesker, der står bag Madens Folkemøde, og jeg glæder mig til at være en del af den udvikling i madkultur, der former Lolland og Falster i de her år, tilføjer 45-årige Kasper Fogh Hansen.

Den ny formand har indtil september i år været særlig rådgiver i regeringen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE