cookie-og-privatlivspolitik
Den nye formand i Sakskøbing Turistforening foreslår blandt andet at lave en vandrerute fra Sakskøbing langs fjorden og gennem de fire fuglereservater, der findes mod Guldborg.
Den nye formand i Sakskøbing Turistforening foreslår blandt andet at lave en vandrerute fra Sakskøbing langs fjorden og gennem de fire fuglereservater, der findes mod Guldborg.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Saxkjøbing Avis

Ny formand vil udnytte vand, mad og natur

Ny formand: - Der er mange historier om Sakskøbing, der mangler at blive fortalt.
14. april 2019 kl. 08:32 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Forleden aften holdt Sakskøbing Turistforening generalforsaling på Saxenhus. Det kom der en række forandringer i bestyrelsen ud af. Ole Madsen og Bjarne Nielsen forlod bestyrelsen og ind kom i stedet Martin Stahl og Anette Navne, direktør for Hotel Saxkjøbing.

Formand Bjarne Grundt trådte på generalforsamlingen tilbage og er nu næstformand, mens Martin Stahl har overtaget formandsposten i foreningen.

- Han er en ildsjæl med mange gode ideer, som jeg håber, vi kan få ført ud i livet, fortæller nu næstformand Bjarne Grundt.

Martin Stahl er digital marketing specialist og ser masser af turistpotentiale i Sakskøbing og omegn.

- Jeg kommer oprindeligt fra Sakskøbing. Jeg har været væk i 25 år, er nu kommet tilbage og ser tingene med nogle friske øjne. Og jeg kan jo blandt andet se alle de herligheder, som Sakskøbing har. Der er mange historier om Sakskøbing, der mangler at blive fortalt, fortæller den nye formand.

Det er især Sakskøbing Fjord og havn samt gastronomi og Sakskøbings omkringliggende natur med blandt andet fuglereservater, som Martin Stahl ser muligheder i.

- Og så skal vi arbejde sammen i Sakskøbing om at finde nye tilbud til turisterne, sådan så vi kan kan tiltrække flere turister, få lidt mere liv i byen og på den måde tilgodese de lokale erhvervsdrivende, fortæller Martin Stahl.

Det er på kort sigt planen i turistforeningen at udgive et kort henvendt til turister med Sakskøbings gemte og glemte stier i naturen. Derudover har Martin Stahl også budt ind med ideer om blandt andet kano-udlejning i havnen samt i samarbejde med frivillige fra Guldborg at genfinde og genåbne den gamle hærvej mellem Sakskøbing og Guldborg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce