cookie-og-privatlivspolitik
Overtagelsen sker med virkning fra 1. september og bliver markeret med reception fra klokken 12 til 17 på adressen Sakskøbingvej 17 hos Ny-El.
Overtagelsen sker med virkning fra 1. september og bliver markeret med reception fra klokken 12 til 17 på adressen Sakskøbingvej 17 hos Ny-El.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Ny indehaver af Ny-El

Ny-El fra Nysted får ny ejer i form af Bo Dvinge Rasmussen, indehaver af Obelitz.
27. august 2021 kl. 06:25 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING/NYSTED Elinstallatørvirksomheden Obelitz i Nykøbing F. overtager Ny-El fra Nysted.

Det sker i forbindelse med, at ejeren af Ny-El, Anders Larsen, gerne vil trappe ned i sit arbejdsliv.

- Vi i Obelitz har i over 10 år samarbejdet med Ny-El. som altid har været en gode kollega med høj faglighed. Jeg er derfor meget glad for, at Anders har valgt at sælge sit livsværk til mig, så vi kan holde på nogle meget kompetente fagfolk og kollegaer, samt bevare lokale arbejdspladser, siger Bo Dvinge Rasmussen, indehaver af Obelitz.

De to virksomheder fortsætter som hidtil, som selvstændige virksomheder, Anders Larsen vil fortsætte som ansat i Ny-El, så længe det giver mening for ham og for virksomheden.

- Det er jo ikke nemt at sige farvel til en virksomhed, jeg selv har stiftet, og som har været en del af mit liv de sidste 33 år. Men derfor er jeg også glad for, at virksomheden forbliver på lokale hænder, og at mine ansatte kan fortsætte i jobbet og forsætte med at servicere vores mange trofaste kunder som hidtil, siger Anders Larsen.

Annonce

Obelitz er et gammelt navn, kendt af de fleste i Nykøbing som el-installatørvirksomhed, og den har i de seneste 15 år været drevet af Bo Dvinge Rasmussen.

Overtagelsen sker med virkning fra 1. september og bliver markeret med reception fra klokken 12 til 17 på adressen Sakskøbingvej 17 hos Ny-El, hvor det vil glæde Anders Larsen og Bo Dvinge Rasmussen, at se nye, som faste kunder, venner, familie og kollegaer til en let anretning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE