cookie-og-privatlivspolitik
Ashkan Jebelli har åbnet klinik i Søndergade i Sakskøbing.
Ashkan Jebelli har åbnet klinik i Søndergade i Sakskøbing.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Saxkjøbing Avis

Ny klinik vil sørge for flere smil - også i Sakskøbing

Statsautoriserede klinisk tandtekniker Jebelli har åbnet klinik i Sakskøbing.
18. september 2021 kl. 05:43 Af Katrine Sabroe Christensen

SAKSKØBING Ud over at have klinik i Søborg, København, har statsautoriserede klinisk tandtekniker Ashkan Jebelli nu også åbnet klinik i Sakskøbing i Søndergade 30B.

- Jeg har nu åbnet endnu en Klinik for Tandproteser efter gældende danske standarder. Hos os tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi tager os god tid til at afdække den enkeltes problemstilling og dernæst forklare, hvad der er af muligheder. Når man har med proteser at gøre, handler det meget om tryghed og livskvalitet - både ernæringsmæssigt og ens sociale forhold, forklarer Ashkan Jebelli.

- Alle vores proteser bliver fremstillet på laboratorier i Danmark, og vi giver syv års garanti på dem. Hos os er der mulighed for finansiering, og vi vejleder gerne om tilskudsmuligheder. Vidste du for eksempel, at hvis du er pensionist, ledig efterlønner eller i aktivering kan du få op til 85 procent i tilskud fra din kommune?, spørger han, og tilføjer, at klinikken også har åbent i weekenden, og at han også gerne kører på hjemmebesøg - både hos private og på plejehjem.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE