cookie-og-privatlivspolitik
Jytte Licht foran sin nye butik.
Jytte Licht foran sin nye butik.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Ny systue og garnbutik i Nysted

Systuen Evigglad og garn åbner i Adelgade.
24. november 2021 kl. 08:02 Af Saxkjøbing Avis

NYSTED Fredag 26. november åbner Systuen Evigglad og Garn i Adelgade 26, i et nyrenoveret butikslokale, fortæller Jytte Licht og fortsætter: mens selve facaden vil få et tiltrængt facelift næste år.

Butikken vil være fyldt op med kendte garn mærker og unikke ting i garn.

Systuen kan tilbyde oplægning- indsyning-, udskiftning af lynlåse, syning af hynder, mindre reparationer af bådkalecher, udskiftning af lynlåse i telte og meget andet.

- Jeg skal tænke grønt og reparere vores tøj, ligesom der er garn lavet af 100 procent genbrug i butikken. Hele mit liv har jeg syet og strikket og er 3. generation med systue, jeg har bare været længe om at tage springet til at blive selvstændig. Men jeg tror på, at tiden er rigtig nu, hvor strik og alt andet håndarbejde brager frem, ligesom alting kan syes om og genbruges, siger Jytte Licht.

Forretningen åbner fredag 26. november klokken 11.00, hvor der vil være lidt mundgodt til kunderne.

Annonce

Kh.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE