cookie-og-privatlivspolitik
B. FREM BYGGER AKTIVITETSTRAPPE - Selvom B. Frem har lukket ned for fodbolden, på grund af Coved-19, er der dog meget aktivitet omkring klubhuset. Den nye aktivitetstrappe og boldrummet som Tømrer Søren Christensen fra Orebyg står for at bygge, bliver der arbejdet på, til trods for Covid-19 og som det kan ses på billedet går det hurtigt fremad - og den står måske færdig til man starter op med fodbolden igen, selvfølgelig afhængig af hvornår regeringen tillader aktivitet i sportsklubberne.

Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Ny trappe undervejs

Selvom B. Frem har lukket ned for fodbolden på grund af Coved-19, er der dog meget aktivitet omkring klubhuset.
25. april 2020 kl. 05:51 Af Kim Hansen

Annonce

Den nye aktivitetstrappe og boldrummet, som tømrer Søren Christensen fra Oreby Byggeentreprise står for at bygge, bliver der arbejdet på til trods for Covid-19 - og som det kan ses på billedet, går det hurtigt fremad.

Den står måske færdig, til man starter med fodbolden igen, selvfølgelig afhængig af hvornår regeringen tillader aktivitet i sportsklubberne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce